• Haberler
  • Genel
  • Taşoluk transfere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk transfere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk Belediyespor, Ahmetpaşaspor’dan Kenan Şahin ve Salar Belediyespor’dan Mahmut Kahraman anlaştı Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Taşoluk Belediyespor, sezon öncesi hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Transferde iki isimle anlaşan Taşoluk Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ahmetpaşaspor’dan Kenan Şahin’le anlaşma sağlayan Taşoluk, Salar Belediyespor’un genç kalecisi Mahmut Kahraman’la da sözleşme imzaladı. Genç kalecinin performansına göre kadroda yer [&hellip]

Taşoluk transfere devam ediyor

Taşoluk Belediyespor, Ahmetpaşaspor’dan Kenan Şahin ve Salar Belediyespor’dan Mahmut Kahraman anlaştı

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Taşoluk Belediyespor, sezon öncesi hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Transferde iki isimle anlaşan Taşoluk Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ahmetpaşaspor’dan Kenan Şahin’le anlaşma sağlayan Taşoluk, Salar Belediyespor’un genç kalecisi Mahmut Kahraman’la da sözleşme imzaladı. Genç kalecinin performansına göre kadroda yer alacağı belirtilirken transferde akla yatan ve eksik yerlere takviye yapılacağı da söylendi.
“BAYRAMIN 2. YA DA 3. GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI PLANLIYORUZ”
Taşoluk Belediyespor sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçına çıktı. Afyon Belediyespor U-17 takımıyla Taşoluk’ta hazırlık maçı yapan Taşoluk Belediyespor büyük ölçüde eksiklerini gördü. Transfer, hazırlık maçı ve antrenmanlar hakkında bilgi veren Taşoluk Belediyespor Teknik Sorumlusu İbrahim Güleç, “Afyon Belediyespor U-17 takımıyla hazırlık maçı yaptık. Sezonun açılış maçıydı. İlk hazırlık maçımızdı. Maçın skoruna dikkat etmedim, yalan olmasın ben takımı izledim ve eksikleri gidermeyi düşündüm. Ayrıca takımımızla Salı ve Perşembe günleri antrenman yapıyoruz. Hafta sonları da hazırlık maçı yapmaya çalışıcağız. Bayramın 2. ya da 3. günü hazırlık maçı planlıyoruz. Bayram nedeniyle tüm Taşoluklulara güzel, eğlenceli bir hazırlık maçı izletmeyi düşünüyoruz. Çünkü Taşoluklu hemşerilerimiz kasabada olacağı için böyle bir etkinlik planlıyoruz. İnşallah bir takım bulursak iyi olacak.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme