• Haberler
  • Spor
  • Taşoluk galibiyet ile başladı – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk galibiyet ile başladı – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig C Grubu'nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor, ligin ilk haftasında Ahmetpaşaspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Taşoluk Belediyespor Fikir Tan (2), Çağatay Çelik ve Mustafa Can Karcı ile 4 gol buldu. Rakibinden ise 2 golle cevap gelince Taşoluk Belediyespor maçı 4-2 kazandı.İKİNCİ MAÇTA RAKİP REŞADİYETaşoluk Belediyespor ligin ikinci haftasında Sandıklı Reşadiyespor'a [&hellip]

2. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor, ligin ilk haftasında Ahmetpaşaspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Taşoluk Belediyespor Fikir Tan (2), Çağatay Çelik ve Mustafa Can Karcı ile 4 gol buldu. Rakibinden ise 2 golle cevap gelince Taşoluk Belediyespor maçı 4-2 kazandı.
İKİNCİ MAÇTA RAKİP REŞADİYE
Taşoluk Belediyespor ligin ikinci haftasında Sandıklı Reşadiyespor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına Taşoluk’ta yaptığı idmanlarla devam eden Taşoluk Belediyespor bu maçı da kazanmak istiyor. Ligin ilk maçında Ayvalıspor’a 3-2 mağlup olan Reşadiye ise bu maçtan 3 puan alarak ilk haftayı unutmak istiyor.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme