Taşoluk, Çobanlar'da 3 puan arayacak

Barlak Yapı Süper Amatör Ligin düşme potasında yer alan Taşoluk Belediyespor bu hafta sonu Çobanlar Belediyespor'a konuk olacak. bu maçtan alacağı 3 puanla hanesindeki 2 puana 3 puan daha eklemek isteyen Taşoluk Belediyespor ikinci yarı için umutlu. Oynayacağı 11 maçtan galibiyetler bekleyen Taşouluk Belediyespor ikinci yarıyı potadan uzakta tamamlamak istiyor.ÇOBANLAR ZİRVEYOLUNDALigin 5. sırasında yer alan [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligin düşme potasında yer alan Taşoluk Belediyespor bu hafta sonu Çobanlar Belediyespor’a konuk olacak. bu maçtan alacağı 3 puanla hanesindeki 2 puana 3 puan daha eklemek isteyen Taşoluk Belediyespor ikinci yarı için umutlu. Oynayacağı 11 maçtan galibiyetler bekleyen Taşouluk Belediyespor ikinci yarıyı potadan uzakta tamamlamak istiyor.
ÇOBANLAR ZİRVE
YOLUNDA
Ligin 5. sırasında yer alan Çobanlar Belediyespor 17 olan puanını artırarak zirve yarışana dahil olmak istiyor. Bu haftayı galibiyetle tamamlamak isteyen Çobanlar, Taşoluk Belediye’yi mağlup ederek zirveye doğru yükselişe geçmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme