• Haberler
  • Spor
  • Taşoluk Akören'i ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk Akören'i ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor ligin ilk haftasında 9 kişi kalmasına rağmen Karşıyakaspor'a mağlup olmadı ve karşılaşma 3-3'lük eşitlikle tamamlandı. Gol düellosu şeklinde geçen bu karşılaşma sonrasında iki cezalı oyuncusu bulanan Taşoluk Belediyespor bu hafta ağırlayacağı Akören Belediyespor'u mağlup ederek zirveye doğru yükselmek istiyor.AKÖREN LİDERLİĞİELE ALMAK İSTİYORGeçen hafta Atatürk Stadyumu'nda Kayıhan [&hellip]

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor ligin ilk haftasında 9 kişi kalmasına rağmen Karşıyakaspor’a mağlup olmadı ve karşılaşma 3-3’lük eşitlikle tamamlandı. Gol düellosu şeklinde geçen bu karşılaşma sonrasında iki cezalı oyuncusu bulanan Taşoluk Belediyespor bu hafta ağırlayacağı Akören Belediyespor’u mağlup ederek zirveye doğru yükselmek istiyor.
AKÖREN LİDERLİĞİ
ELE ALMAK İSTİYOR
Geçen hafta Atatürk Stadyumu’nda Kayıhan Belediyespor’u 4-1’lik skorla mağlup eden Akören Belediyespor, bu haftayı da kayıpsız kapatmak istiyor. Lider İhsaniye Belediyespor’un bay geçtiği bu haftayı Akören galibiyet tamamlarsa liderliğini ilan etmiş olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme