• Haberler
  • Genel
  • Taşkın Sempozyumu, ilimizde düzenlenecek – Kocatepe Gazetesi

Taşkın Sempozyumu, ilimizde düzenlenecek – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Afyonkarahisar'da düzenleyeceği 2'nci Ulusal Taşkın Sempozyumu'nda kutlama ve paneller bir arada olacak. Programa Çevre ve Orman Sakanı Veysel Eroğlu'nun da katılması bekleniyor. Çevre ve Orman Bakanlığı, ilimizde, 22-24 Mart 2010 tarihleri arasında 2'nci Ulusal Taşkın Sempozyumu düzenleyecek. Korel Termal Otel'de düzenlenecek sempozyum kapsamında 22 Mart Pazartesi günü Dünya Su Günü kutlanacak. [&hellip]

Taşkın Sempozyumu, ilimizde düzenlenecek

Çevre ve Orman Bakanlığı’nın Afyonkarahisar’da düzenleyeceği 2’nci Ulusal Taşkın Sempozyumu’nda kutlama ve paneller bir arada olacak. Programa Çevre ve Orman Sakanı Veysel Eroğlu’nun da katılması bekleniyor.

Çevre ve Orman Bakanlığı, ilimizde, 22-24 Mart 2010 tarihleri arasında 2’nci Ulusal Taşkın Sempozyumu düzenleyecek. Korel Termal Otel’de düzenlenecek sempozyum kapsamında 22 Mart Pazartesi günü Dünya Su Günü kutlanacak. Aynı gün, “Şehir Taşkınları” konulu bir panel gerçekleştirilecek. 23 Mart’ta ise Dünya Meteoroloji Günü kutlamaları yapılacak. Kutlamaların yanı sıra “Taşkın Tesisleri” ile “İklim Değişimi, Erken Uyarı Sistemleri ve Yenilikler” başlıklı iki panel düzenlenecek. Sempozyumun üçüncü günü olan 24 Mart’ta ise “Taşkın Risk Yönetimi ve Sigorta”, “Taşkınların Sosyolojik, Psikolojik ve Ekonomik Boyutu ve Taşkın Sonrasında Yaşanılacak Sağlık Problemleri” ile “Entegre Havza Yönetimi ve Yukarı Havza Tedbirleri” anlatılacak. Öte yandan sempozyumun ikinci gününde AVEA ile Devlet Su İşleri’nin ortaklaşa geliştirdiği projenin imza töreni gerçekleştirecek.

Bakmadan Geçme