• Haberler
  • Genel
  • Taşhan’da sanat eserleri sergileniyor – Kocatepe Gazetesi

Taşhan’da sanat eserleri sergileniyor – Kocatepe Gazetesi

Çay ilçesinde, tarihi Taşhan Külliyesi’nde 650 eser sergilendi Çay’da düzenlenen Resim ve Teknoloji Tasarım sergisi beğeni topladı. Taşhan Külliyesi’nde açılışını ilçe kaymakamı Nusret Büyükçelebi’nin yaptığı ve orta öğretim öğrencilerin emeği olan 650 eser sergilendi.Karacaören Ortaokulu resim öğretmeni Ayla Durum tarafından düzenlenen resim ve teknoloji sergisinde,Atatürk Ortaokulu’ndan Beyza Küçükakın,Gazi Ortaokulu’ndan Gülnihal Çetiner,Karacaören Yunusemre Ortaokulu’ndan Remzi Duman,Akkonak [&hellip]

Taşhan'da sanat eserleri sergileniyor

Çay ilçesinde, tarihi Taşhan Külliyesi’nde 650 eser sergilendi

Çay’da düzenlenen Resim ve Teknoloji Tasarım sergisi beğeni topladı. Taşhan Külliyesi’nde açılışını ilçe kaymakamı Nusret Büyükçelebi’nin yaptığı ve orta öğretim öğrencilerin emeği olan 650 eser sergilendi.
Karacaören Ortaokulu resim öğretmeni Ayla Durum tarafından düzenlenen resim ve teknoloji sergisinde,Atatürk Ortaokulu’ndan Beyza Küçükakın,Gazi Ortaokulu’ndan Gülnihal Çetiner,Karacaören Yunusemre Ortaokulu’ndan Remzi Duman,Akkonak Ortaokulu’ndan Kaan Arıkan,Çay İMKB Lisesi’nden Kader Özdemir,Çay Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Ayşegül Bozkurt,Akkonak Ortaokulu’ndan Ayşegül Sakarya,Pazarağaç Ortaokulu’ndan Saadet Erdoğan adlı öğrencilerin eserleri ödül almaya hak kazandılar.Ödülleri protokol üyeleri tarafından törenle verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme