Tasavvuf rüzgarı esecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Muharrem Ayının 10. gününe rastlayan Aşûre Günü etkinliklerinde tasavvuf konseri düzenlenecek Etkinlikler çerçevesinde sesi ve yorumuyla Türkiye’de ilahi ve tasavvuf musikisinin sevilen ismi Mustafa Demirci bir konser verecek.Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Mevlevi – Türbe Camisi bahçesinde 40 kazanda 40 kazanın başında 40 hafız olmak üzere Aşure pişirilecek ve dağıtılacak. 40 [&hellip]

Tasavvuf rüzgarı esecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Muharrem Ayının 10. gününe rastlayan Aşûre Günü etkinliklerinde tasavvuf konseri düzenlenecek

Etkinlikler çerçevesinde sesi ve yorumuyla Türkiye’de ilahi ve tasavvuf musikisinin sevilen ismi Mustafa Demirci bir konser verecek.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Mevlevi – Türbe Camisi bahçesinde 40 kazanda 40 kazanın başında 40 hafız olmak üzere Aşure pişirilecek ve dağıtılacak. 40 Hatimli Şifalı Aşûre etkinliği, 8 Aralık 2011 Perşembe günü Afyonkarahisar Mevlevihanesi (Mevlevi Camii) bahçesinde ikindi namazının ardından yapılacak. Aşûre Duası ile başlayacak etkinliklerde aynı gün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 19:30’da tasavvuf musikisinin usta ismi Mustafa Demirci tarafından bir konser düzenlenecek.
Öte yandan 12 Aralık Pazartesi günü Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi tarafından “Türk Sanat Müziği” konseri düzenlenecek. RAM Salonunda (Eski Halk Eğitim Merkezi) düzenlecek konser saat 20.00’da başlayacak. Aynı zamanda 9 aralık Cuma günüde Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde “Hz. Mevlana’nın 738 Vuslat Yıldönümü Sema Töreni”, ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme