• Haberler
  • Genel
  • Tasavvuf müziği korosu kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Tasavvuf müziği korosu kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Müftülüğü ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) işbirliğiyle tasavvuf müziği korosu kuruluyor AKSAM, Afyonkarahisar Müftülüğü'nün öncülüğünde kurulacak olan tasavvuf müziği korosuyla şehre yeni bir soluk getiriyor.11-12 Ocak’ta din görevlileri Yeşil Cami yanındaki Kur'an kursunda, isteyen vatandaşlar da AKSAM Sanat Faaliyetleri Ofisi'nde yapılacak seçmelere katılabilecek.Tasavvuf musıkîsi korosuyla, din görevlerinin seslerini daha güzel kullanmalarını sağlamak, [&hellip]

Tasavvuf müziği korosu kuruluyor

Afyonkarahisar Müftülüğü ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) işbirliğiyle tasavvuf müziği korosu kuruluyor

AKSAM, Afyonkarahisar Müftülüğü’nün öncülüğünde kurulacak olan tasavvuf müziği korosuyla şehre yeni bir soluk getiriyor.
11-12 Ocak’ta din görevlileri Yeşil Cami yanındaki Kur’an kursunda, isteyen vatandaşlar da AKSAM Sanat Faaliyetleri Ofisi’nde yapılacak seçmelere katılabilecek.
Tasavvuf musıkîsi korosuyla, din görevlerinin seslerini daha güzel kullanmalarını sağlamak, iş başarılarını arttırmak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amaçlanıyor.
Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt, koroda verilecek eğitimle din görevlilerinin hizmetlerini daha verimli yapacaklarına inandıkların kaydetti. Müftüoğlu Kurt, “Müftülüğümüz bünyesinde çalışan tüm görevlilere duyurduk. Gönüllü olanlar müracaatlarını yaptı. Yapılacak mülakat sonunda koroya katılmaya hak kazananlar kurslara katılabilecekler.” dedi.
Seçmelerde, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul ve Uğur Erdem Ürer ile AKSAM eğitmenlerinden Kaan Kasapoğlu ve Kubilay Aksoy komisyon üyeleri olarak değerlendirmelerde bulunacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme