Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taş Ocakları yolunda sorun çözülecek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerini birbirine bağlayan Taş Ocakları yolunda geliş gidişin çift yönlü olması için çalışmaların başlayacağını söyledi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerinde bu hafta Fatih Mahallesi’ne yaptı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Birim Müdürleri ile birlikte Fatih Mahallesi’ne konuk olan Başkan Zeybek, devam eden çalışmalara ilişkin bilgi alarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
“GELİŞ GİDİŞ ÇİFT YÖNLÜ OLACAK”
Ziyarette Başkan Zeybek, Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerini birbirine bağlayan Taş Ocakları yolunun çözüme kavuşturulması talimatında bulundu. Bölgede yapılacak çalışmayla birlikte trafik akışını rahatlatacaklarını söyleyen Başkan Zeybek, yolun geliş gidiş çift yönlü olacağını ifade ederek orta refüj ve yeşil alan düzenlemesiyle birlikte her iki mahalleye yakışacak bir yol oluşturacaklarını söyledi.
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
DEMEK HİZMET DEMEK”
Gönül Belediyeciliği ile yola çıktıklarını kaydeden Başkan Zeybek’i ve ekibini tebrik eden AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Gönül Belediyeciliği demek, hizmet belediyeciliği demek. Başkanımız sağolsun halkımızın içinde, sorunlarını dinliyor, çözüm üretiyor.” dedi.
“BAŞKANIMIZ HALKIMIZIN
DERTLERİYLE DERTLENİYOR”
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ise, “AK Parti için siyaset, adaletin ve kalkınmanın tesis edilmesinin aracıdır. Biz, siyasetimizi adalet uğruna yapıyor, vatandaşlarımızın hak ettikleri refah ve eşitlik düzeninde yaşamaları, kalkınmış bir ülkenin vatandaşları olmaları için mücadele veriyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’inde gönülden dertlenerek yaptığı ‘Gönül Belediyeciliği’ni Afyonkarahisar’da en güzel şekilde icra etmektedir.” diye konuştu.
Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya ise yılların sorunu olan Taş Ocakları yolunun çözüm kavuşacak olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Zeybek’e teşekkür ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti