Taş Ocakları yolu genişletilecek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fatih Mahallesi Taş Ocakları yolunda incelemelerde bulundu   Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Asfalt Birimi tarafından bölgede devam eden yol ge-nişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zey-bek, Başkan Yardımcısı Mu-rat Öner ve Fen İşleri Mü-dürü Onur Sa-dioğlu'ndan bilgi aldı. 25 metre genişliğinde olacak bölünmüş yolun tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafik akışı rahatlayacak. Belediye [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fatih Mahallesi Taş Ocakları yolunda incelemelerde bulundu

Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Asfalt Birimi tarafından bölgede devam eden yol ge-nişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zey-bek, Başkan Yardımcısı Mu-rat Öner ve Fen İşleri Mü-dürü Onur Sa-dioğlu’ndan bilgi aldı. 25 metre genişliğinde olacak bölünmüş yolun tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafik akışı rahatlayacak.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çalışmaları sosyal medya hesabından şöyle duyurdu, “Fen İşleri Müdürlüğü-müzün Fatih Mahallesi taş ocakları yolunda yapımına devam ettiği yol ge-nişletme çalışmalarını yerinde inceledik. Ekip arkadaşlarımız ile beraber çalışmaları yerinde görerek istişarelerde bulunduk. İnşAllah kısa bir süre sonra söz konusu caddeyi genişlemiş bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız.”

Bakmadan Geçme