• Haberler
  • Genel
  • Taş Medrese’de Ensar Akademi dersleri başlıyor

Taş Medrese’de Ensar Akademi dersleri başlıyor

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, kentin kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacak. Vakıf, Ensar Akademi adı altında “okuma günleri” düzenleyecek Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, Taş Medrese’de “okuma günleri” düzenliyor. 27 Ekim’den itibaren, Cumartesi hariç her akşam saat 20 ile 22 arasında yapılacak okumalar, çeşitli bölümlere ayrıldı. Ensar Vakfı’nın Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki öğretim üyeleri ile de işbirliği [&hellip]

Taş Medrese'de Ensar Akademi dersleri başlıyor

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, kentin kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacak. Vakıf, Ensar Akademi adı altında “okuma günleri” düzenleyecek

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, Taş Medrese’de “okuma günleri” düzenliyor. 27 Ekim’den itibaren, Cumartesi hariç her akşam saat 20 ile 22 arasında yapılacak okumalar, çeşitli bölümlere ayrıldı. Ensar Vakfı’nın Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki öğretim üyeleri ile de işbirliği yaparak hazırladığı programa göre okuma günleri takvimi şöyle:
Pazartesi: Tarih Okumaları, Salı: İktisat ve İşletme Okumaları, Çarşamba: Sosyoloji Okumaları, Perşembe: İslam Düşüncesi Okumaları, Cuma: Edebiyat Okumaları, Pazar: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okumaları.
BİLİMADAMLARI DA YER ALACAK
Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi’nin “okuma günleri”ne bütün vatandaşların katılabileceği belirtildi. Vakıf’ın etkinliğe şu öğretim üyelerinin katılması bekleniyor:
Prof. Dr. Şuayp Özdemir, Prof. Dr. İsa Sağbaş, Prof. Dr. Selçuk Akçay, Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Prof. Dr. Kasım Turhan, Doç. Dr. Mustafa Güler, Doç. Dr. Ahmet Yaramış, Doç. Dr. Turan Akkoyun, Doç. Dr. Kamil Güngör, Doç. Dr. Kenan Çağan, Doç. Dr. Osman Konuk, Doç. Dr. Hilmi Uçan. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme