• Haberler
  • Genel
  • Taş medrese hizmete hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Taş medrese hizmete hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Taş Medrese tefrişatı için verilen siparişlerin teslimini beklediklerini kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bir iki ay içerisinde Medrese’nin hizmete gireceğini belirtti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Taş Medrese’ye yaklaşık bir milyon TL üzerinde bir harcama yapılarak restorasyon işinin tamamlandığını kaydetti. Burhanettin Çoban, şu an tefrişatın devam ettirildiğini dile getirdi. Tarihi mekanda Afyonkarahisar’a özgü sedirler, yastıklar, [&hellip]

Taş medrese hizmete hazırlanıyor

Taş Medrese tefrişatı için verilen siparişlerin teslimini beklediklerini kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bir iki ay içerisinde Medrese’nin hizmete gireceğini belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Taş Medrese’ye yaklaşık bir milyon TL üzerinde bir harcama yapılarak restorasyon işinin tamamlandığını kaydetti. Burhanettin Çoban, şu an tefrişatın devam ettirildiğini dile getirdi.
Tarihi mekanda Afyonkarahisar’a özgü sedirler, yastıklar, yer örtüleri, kanaviçeler, iğne oyaları gibi siparişlerin verildiğini aktaran Burhanettin Çoban, halı siparişlerinin de verildiğini ifade etti.
Teslimatın bayram sonu yapılacağı bildirimine karşılık henüz siparişlerin teslim alınmadığını söyleyen Çoban, bir iki ay içerisinde Taş Medrese’nin şehrin hizmetine gireceği tahminini açıkladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme