Taş Kağıt Makas Hangi Diziden Uyarlama?

Kanal D ekranlarında her Çarşamba yayımlanan 'Taş Kağıt Makas' adlı dizi sezonda bulunan iddialı diziler arasında yer alıyor. Peki, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama?

Son günlerde arama motorlarında en çok araştırılan diziler arasında Taş Kağıt Makas dizisi bulunuyor. Peki dizinin oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor.  İzleyici kitlesi tarafından ise merak edilen sorular arasında Taş Kağıt Makas dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı oldu. 

TAŞ KAĞIT MAKAS NEREDE ÇEKİLİYOR?

‘’Taş Kağıt Makas’’ adlı dizisinin çekimleri İstanbul’un Beşiktaş ve Galata ilçelerinde yapılmaktadır. Her Çarşamba ekranlara gelen dizinin oyunculuk kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Kanal D ekranlarında yayımlanan yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın sürdürdüğü, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in yazdığı ‘’Taş Kağıt Makas’’ adlı dizinin Kore dizisi olan "War Of The Son" isimli diziden uyarlandığı belirtiliyor. Fakat "Taş Kağıt Makas" dizisi hakkında uyarlama olup olmadığına dair açıklama henüz yapılmadı.

Bakmadan Geçme