'Taş gibi' birincilik – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi Yüntaş A.Ş. tarafından doğal taş mermer fabrikası ile dekoratif parke ve bordür fabrikasında üretilen anti bakteriyel tuzdan yapılma taşlar, ulusal bir kanalda düzenlenen yarışmada birinci oldu TV8’de yayınlanan “Bir Fikrin mi Var” isimli Türkiye’nin mucitlerinin ve yeni fikirlerinin yarıştığı programda, Yüntaş A.Ş.’nin ürettiği anti bakteriyel tuzdan yapılma taşlar, yarışmaya sunulan tüm projeleri [&hellip]

“Taş gibi” birincilik

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi Yüntaş A.Ş. tarafından doğal taş mermer fabrikası ile dekoratif parke ve bordür fabrikasında üretilen anti bakteriyel tuzdan yapılma taşlar, ulusal bir kanalda düzenlenen yarışmada birinci oldu

TV8’de yayınlanan “Bir Fikrin mi Var” isimli Türkiye’nin mucitlerinin ve yeni fikirlerinin yarıştığı programda, Yüntaş A.Ş.’nin ürettiği anti bakteriyel tuzdan yapılma taşlar, yarışmaya sunulan tüm projeleri geride bırakarak birinci oldu.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından görevlendirilen Dekoratif Parke ve Bordur Fabrikası Müdürü Fevzi Yaman, Doğaltaş Fabrika Müdürü Cemalettin Gök ve Necmettin Türkoğlu tarafından tasarlanan proje, elde ettiği bu başarı ile aylarca süren çalışmaların meyvesini topladı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin destek verdiği ve ARGE’sini yaptığı projeyle üretilen anti bakteriyel tuzdan yapılma taşların; iç mekânlarda, yoğun bakım ünitelerinde ve camilerde kullanılması düşünülüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme