Tartışmalar kavgaya dönüşmedi

Üçüncü Lige Yükselme maçlarında zaman zaman tartışmalar çıktı. Tartışmalar büyümeden güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu. Üçüncü Lige çıkmak için Afyonkarahisar’a gelen 8 ekip, Çarşamba günü ilk kez birbirleriyle karşılaştılar. Kıran kırana geçen mücadelelerde kimi zaman tartışmalar çıktı. Geriye düşen ekipler sinirlerine hakim olamayım rakip takım futbolcularıyla tartışma yaşadılar. Foça Belediyespor-Aydınspor mücadelesinde de maçı 2-0 kazanan [&hellip]

Üçüncü Lige Yükselme maçlarında zaman zaman tartışmalar çıktı. Tartışmalar büyümeden güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu.

Üçüncü Lige çıkmak için Afyonkarahisar’a gelen 8 ekip, Çarşamba günü ilk kez birbirleriyle karşılaştılar. Kıran kırana geçen mücadelelerde kimi zaman tartışmalar çıktı. Geriye düşen ekipler sinirlerine hakim olamayım rakip takım futbolcularıyla tartışma yaşadılar. Foça Belediyespor-Aydınspor mücadelesinde de maçı 2-0 kazanan Foça Belediyesporda futbolcular ikinci golden sonra büyük sevinç yaşadı. Bu golden sonra sinirlerine hakim olamayan Aydın Belediyesporlu futbolcular rakiplerinin üzerine yürüdüler. Maçtan sonra da taraftarlar, sahaya koltukları söküp fırlatmaya başladılar.

Bakmadan Geçme