• Haberler
  • Genel
  • Tarlacı AK Parti aday adaylığını açıkladı

Tarlacı AK Parti aday adaylığını açıkladı

Eski Dinar Belediye Başkanı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden Mustafa Tarlacı, 28. Dönem AK Pati Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu partide düzenlediği basın toplantısında ilan etti. Mustafa Tarlacı Milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Seçim İşleri Başkanı Av. Talha Akkaya'ya teslim etti. Tarlacı açıklamasında şunları kaydetti: ' Bu [&hellip]

Haber
Eski Dinar Belediye Başkanı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden Mustafa Tarlacı, 28. Dönem AK Pati Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu partide düzenlediği basın toplantısında ilan etti.
Mustafa Tarlacı Milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Seçim İşleri Başkanı Av. Talha Akkaya’ya teslim etti. Tarlacı açıklamasında şunları kaydetti: “ Bu bir bayrak yarışı. Afyonkarahisar için güzel projelerimiz olacak. Teşkilatımız ile il ve ilçelerimize hizmet etmeye bizde aday olduk. Allah hayırlıysa nasip etsin.”

Bakmadan Geçme