Tarımda 2015 yılı planı hazırlandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2015 yılı için faaliyet planını belirledi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde 2014 yılı çalışmalarını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenlendi. Toplantıya İl Müdürü Hüseyin Arap'ın başkanlığında, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 17 İlçe Müdürü katıldı.Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap '2014 yılı çalışmalarımızı değerlendirmek ve 2015 yılında [&hellip]

Tarımda 2015 yılı planı hazırlandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2015 yılı için faaliyet planını belirledi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde 2014 yılı çalışmalarını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenlendi. Toplantıya İl Müdürü Hüseyin Arap’ın başkanlığında, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 17 İlçe Müdürü katıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap; “2014 yılı çalışmalarımızı değerlendirmek ve 2015 yılında yapacaklarımızı belirlemek üzere tüm 17 İlçe ve Şube Müdürlüklerimizle bir araya geldik. 2014 yılı içerisinde gerek gıda denetimleri, gıda işletmelerinin kayıt ve onay işlerini, gerekse çiftçilerimize verilen tarımsal desteklemeler, eğitim çalışmaları, tarım sayımı, organik tarıma yönelik projeler, çevre amaçlı tarımsal arazilerin korunması, çiftçilerimize İl Özel İdare destekli projeler, ilimizde Organize Hayvancılık Bölgesi gibi vb. birçok konuda çalışmaları yürüttük. Aynı şekilde 2015 yılında İlimiz genelindeki tüm faaliyetlerimizi daha önce oluşturduğumuz stratejik plan doğrultusunda başarılı bir şekilde yürütmek üzere değerlendirmemizi yaptık ve planlarımızı oluşturduk” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme