• Haberler
  • Genel
  • Tarım kursunun sertifikaları verildi – Kocatepe Gazetesi

Tarım kursunun sertifikaları verildi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı İlçe Tarım Müdürlüğünce 2010-2011 kış dönemi eğitim ve yayım faaliyetleri kapsamında Sandıklı köy ve beldelerinde toplam 38 kurs açıldı. 26’sı tamamlanan kurslarda 744 kişi kurs bitirme sertifikası almaya hak kazandı. Devam eden 12 kurs sonunda 308 kişi ve toplamda bin 52 kişi sertifika almış olacak. Bu kurslarda eğitici olarak Tarım İlçe Müdürü, Teknik personel [&hellip]

Tarım kursunun sertifikaları verildi

Sandıklı İlçe Tarım Müdürlüğünce 2010-2011 kış dönemi eğitim ve yayım faaliyetleri kapsamında Sandıklı köy ve beldelerinde toplam 38 kurs açıldı.

26’sı tamamlanan kurslarda 744 kişi kurs bitirme sertifikası almaya hak kazandı. Devam eden 12 kurs sonunda 308 kişi ve toplamda bin 52 kişi sertifika almış olacak. Bu kurslarda eğitici olarak Tarım İlçe Müdürü, Teknik personel ve Sözleşmeli Personel görev aldı
İlk sertifikalar Reşadiye köyünde 230 kursiyere, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş ve Sandıklı protokol üyelerinin katılımlarıyla düzenlene törenle sahiplerine teslim edildi.
Öte yandan Yapılan yayım çalışmalarının proje ile desteklenmesiyle, Ballık kasabasında mantar yetiştirici-liği deneme tesisi kuruldu. Yavaşlar kasabasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı kaynaklı iki adet plastik sera kuruldu. Kızık kasabasında 20 da alanda kapama ceviz bahçesi kuruldu. Sorkun kasabasında yaklaşık 22.000 adet sırık domates dikimi gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme