Tarım Kredi'den Afyon'a önemli yatırımlar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır ve Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Aydın ile yapılan görüşmelerden son derece önemli kararlar çıktığını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Ankara’da Afyonkarahisar adına yapılan ziyaret ve temaslardan son derece olumlu sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Aslan olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Yurdunuseven, “Sayın Bakanımızdan Sinanpaşa ilçemizdeki 2. Organize sanayi bölgemiz ve Emirdağ organize sanayi bölgemiz için destek istedik. Sağolsunlar daha önceden de her zaman yanımızda oldukları gibi yine bu taleplerimizi de geri çevirmediler.” dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın Afyonkarahisar Merkez OSB’deki Teknopark çalışmaları için de önemli bir katkıda bulunduğunu belirten Milletvekili Yurdunuseven Bakan Kacır’a teşekkür etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Milletvekilleri ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ı da ziyaret ettiklerini belirten Yurdunuseven, “Sayın Genel Müdür de Afyonkarahisarımız için son derece önemli katkılar sunuyor. Afyonkarahisar’da Tarım Kredi Kooperatiflerinin lojistik merkezinin oluşturulması için çalışmalar son aşamasına geldi. Ayrıca Şeker Fabrikamızın yanında bulunan ve Tarım Kredi’den Adalet Bakanlığımıza devri yapılması kararlaştırılan hayvancılık tesislerinin devri de 1 Kasım itibariyle gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığımız sorumluluğunda çalışmalar sürdürülecek. Faaliyetler başlıyor” ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi kooperatifleri Genel Müdürlüğü’nün yakın zamanda Afyonkarahisar ile ilgili önemli bir müjdesinin daha söz konusu olacağını belirten Yurdunuseven, “Tarım Kredi’nin bazı ürünlerinin ilimizde üretimi için çaba gösteriyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu konuyla ilgili de bir müjdemiz olacak. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Yapılanların reklamı peşinde değiliz. Balık bilmezse Halık bilir” diyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme