Tarım dışı müracaatlar değerlendirildi

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde “Toprak Koruma Kurulu” toplantısı gerçekleştirildi   İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Nurullah Kaya başkanlığında Toprak Koruma Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda kentte yapılan tarım dışı müracaatlar Toprak Koruma Kurulu tarafından değerlendirildi. KADINLARA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN BAKIMI ANLATILDI Çobanlar Kadın Kültür Evi’nde “Küçükbaş Bakım ve Beslenmesine” [&hellip]

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde
“Toprak Koruma Kurulu” toplantısı gerçekleştirildi

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Nurullah Kaya başkanlığında Toprak Koruma Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda kentte yapılan tarım dışı müracaatlar Toprak Koruma Kurulu tarafından değerlendirildi.
KADINLARA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN BAKIMI ANLATILDI
Çobanlar Kadın Kültür Evi’nde “Küçükbaş Bakım ve Beslenmesine” yönelik eğitim verildi. Çobanlar Kadın Kültür Evi’nde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimi tarafından kadınlara yönelik, koyun ve kuzuların doğru bakım ve beslemesi ile ekonomik verimliliğin artırılması hakkında eğitim verildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme