Tarım Bakanı Afyonlu üreticilerin derdini dinleyecek

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere yarın Afyonkarahisar'da olacak. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bugün sabah başkentten Afyonkarahisar'a havayolu ile gelecek. Kirişçi ilk ziyaretini saat 9.15'de Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na yapacak. Valilik makamında gerçekleştirilecek brifingin ardından Tarım Sektörü Temsilcileri ile [&hellip]

Haber

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere yarın Afyonkarahisar’da olacak.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bugün sabah başkentten Afyonkarahisar’a havayolu ile gelecek. Kirişçi ilk ziyaretini saat 9.15’de Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na yapacak. Valilik makamında gerçekleştirilecek brifingin ardından Tarım Sektörü Temsilcileri ile saat 10.30’da Akrones’te bir toplantı düzenlenecek. Cuma Namazını Paşa Camiinde kılacak olan Kirişçi, saat 14.00’de AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı partide ziyaret edecek. Ziyaretin ardından Kirişçi, Afyonkarahisar’dan komşu il Kütahya’daki programına geçecek.

Bakmadan Geçme