Tarihi ve kültürel mekanlar tanıtılacak

Şehir gezilerinin önemli kültür faaliyetlerinden olduğunu ifade eden İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Ülkemizde bir çok tarihi ve doğal güzellikler var. Bu güzellikleri gidip yerinde görmek lazım. İscehisar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza bu fırsatı sunuyoruz. Bu tür etkinlikleri bundan sonra da devam ettireceğiz.” dedi.İlk tur programının Konya ve Ankara Ayaş İçmecelerine yapılacağını kaydadan Başkan Çibik, turlara [&hellip]

Şehir gezilerinin önemli kültür faaliyetlerinden olduğunu ifade eden İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Ülkemizde bir çok tarihi ve doğal güzellikler var. Bu güzellikleri gidip yerinde görmek lazım. İscehisar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza bu fırsatı sunuyoruz. Bu tür etkinlikleri bundan sonra da devam ettireceğiz.” dedi.
İlk tur programının Konya ve Ankara Ayaş İçmecelerine yapılacağını kaydadan Başkan Çibik, turlara katılmak isteyen vatandaşların İscehisar Belediyesi otobüs işletmesine müracaat etmeleri gerektiği bildirerek, alınacak talepler doğrultusunda tur programlarının düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme