• Haberler
  • Genel
  • Tarihi Kale’de yaz temizliği – Kocatepe Gazetesi

Tarihi Kale’de yaz temizliği – Kocatepe Gazetesi

Tarihi Afyonkarahisar Kalesi’nin ulaşılamayan sarp bölgelerinin temizliği yapıldı. Temizlik çalışmalarının ardından Kale'nin surlarına büyük bir Türk Bayrağı asıldı İŞBİRLİĞİ İLE TEMİZLENDİTarihi Afyonkarahisar Kalesi, Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kocatepe Doğa Sporları Derneği ve AKÜ Dağcılık ve Doğa Koruma Topluluğu işbirliği ile temizlendi.5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kocatepe [&hellip]

Tarihi Kale'de yaz temizliği

Tarihi Afyonkarahisar Kalesi’nin ulaşılamayan sarp bölgelerinin temizliği yapıldı. Temizlik çalışmalarının ardından Kale’nin surlarına büyük bir Türk Bayrağı asıldı

İŞBİRLİĞİ İLE TEMİZLENDİ
Tarihi Afyonkarahisar Kalesi, Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kocatepe Doğa Sporları Derneği ve AKÜ Dağcılık ve Doğa Koruma Topluluğu işbirliği ile temizlendi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kocatepe Doğa Sporları Derneği ve AKÜ Dağcılık ve Doğa Koruma Topluluğu işbirliğinde yapılması planlanan ancak olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Kale’nin temizliği hafta sonu gerçekleştirildi.
ULAŞILAMAYAN SARP
BÖLGELER TEMİZLENDİ
Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 8 çalışanı Kocatepe Doğa Sporları Derneği ve AKÜ Dağcılık ve Doğa Koruma Topluluğunun 6 gönüllü üyesi tarafından yapılan temizlik çalışmasında, tarihi Karahisar Kalesi’nin ulaşılamayan sarp yerlerinin temizliği yapıldı.
TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri ulaşılabilir alanlardaki çöpleri toplarken, AKÜ Doğa Sporları Kulübü üyeleri, tırmanma aletleri kullanarak, ayak basılması zor olan yerlere kadar ulaşarak, kaleyi çöplerden arındırdı. Çalışma sonunda kalenin surlarına büyük bir Türk Bayrağı asan kulüp üyeleri, kaleye inip çıkan vatandaşların da takdirini kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme