Tarihi eser kaçakçıları yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bolvadin'de tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 kişi yakalandı   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bolvadin İlçesi Özburun Beldesi'nde ikamet eden A.T., A.G. ve A.T. isimli şüphelilerin elinde tarihi eser niteliği taşıyan yüzük ve sikkeler bulunduğu, bu eşyaları satmak için çeşitli şahıslar ile görüşeceği yönünde istihbari bilgi elde edildi. Şüpheliler, [&hellip]

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bolvadin’de tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 kişi yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bolvadin İlçesi Özburun Beldesi’nde ikamet eden A.T., A.G. ve A.T. isimli şüphelilerin elinde tarihi eser niteliği taşıyan yüzük ve sikkeler bulunduğu, bu eşyaları satmak için çeşitli şahıslar ile görüşeceği yönünde istihbari bilgi elde edildi.
Şüpheliler, Bolvadin’de Afyonkarahisar plakalı araç ile yakalandı; araçta yapılan aramada 3 adet yüzük, 40 adet sikke, 1 adet kolye ucu, 1 adet ok ucu, 1 adet çekiç, 1 adet kurusıkı tabanca, 7 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme