'Tarih Türkiye'yi çağırıyor' – Kocatepe Gazetesi

Ramazan Bayramı nedeniyle protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı genel bayramlaşma programı Gedik Ahmet Paşa Medresesi'nde (Taş Medrese) gerçekleşti.BAYRAMLAŞMAYAGENİŞ KATILIMAfyonkarahisar Valiliği, Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen genel bayramlaşma törenine geniş katılım gerçekleşti. Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri [&hellip]

Ramazan Bayramı nedeniyle protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı genel bayramlaşma programı Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde (Taş Medrese) gerçekleşti.
BAYRAMLAŞMAYA
GENİŞ KATILIM
Afyonkarahisar Valiliği, Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen genel bayramlaşma törenine geniş katılım gerçekleşti. Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, CHP Milletvekili Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törende birlik ve beraberlik mesajları verildi.
SEVGİ VE SAYGIDAN UZAKLAŞMAYALIM
Bayramlaşma programının açılış konuşmasını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptı. Çoban, tüm Afyonkarahisarlılar’ın Ramazan Bayramını kutladı. Ramazan Bayramı’nın huzur, sağlık ve bereket getirmesini dileyen Çoban; “24 Haziran seçimleri ülkemizin gelişmesi ve Türkiye’den umudu olan tüm dünya milletleri için güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum. Ülkemiz demokrasi ile idare ediliyor. Halk kendi idarecilerini kendi seçiyor. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Buna herkesin saygı göstermesi gerekiyor. Seçimlere bir hafta kaldı. Hepimizin görüşü, partisi düşüncesi ne olursa olsun, birbirimize sevgi ve saygıdan uzak durmayalım. İnsanları insan olduğundan sevelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum” dedi.
BAYRAM RAMAZAN AYININ ÖDÜLÜ
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Ramazan Bayramını kutlayarak konuşmasına başladı. Huzurlu bir Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tutulmaz; “Ramazan ayı süresince tüm kesimlerle bir arada olmaya özen gösterdik. Bir taraftan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Diğer taraftan şehit yakınlarımızla, gazilerimizle birlikte olduk. Engelli kardeşlerimizi, kimsesiz çocuklarımızı yalnız bırakmadık. Kimsesizleri yalnız bırakmadık. İlimiz adına dolu dolu bir zaman dilimi geçirdik. Ramazan ayının ödülü olarak birlikte bayramımızı kutluyoruz. 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesi ilimizde tam bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Bugüne kadar demokrasi şölenini yaşatan tüm siyasi partilere ve milletvekili adaylarına teşekkür ediyorum. Nice bayramlara huzur içerisinde girmeyi temenni ediyorum” diye konuştu. Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, CHP Milletvekili Burcu Köksal’da Ramazan Bayramını kutladılar.
“BÜYÜK HEDEFLERE YELKEN AÇTIK”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu genel bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Bu millet kahraman bir millet. Tüm hedeflerimizi gerçekleştirerek küresel bir güç olacağız. Fırat Kalkanı Harekatı, Afrin Harekatını, Zeytin Dalı Harekatını yapan ordumuz şu anda ise Kandil’e girdi. Ülkemizi çok daha güzel günlere taşıyacağız. Büyük hedeflere doğru yelken açtık. Bütün hedefimiz ülkemizi muhasır medeniyetlerin üzerine taşımak, hedefimiz budur.  Büyük hedefi olmayan milletler tarih sayfasından siliniyor ama bizim kızıl elmalarımız var. Dolayısıyla o hedeflere doğru kararlılıkla yürüyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”
“ AFYONKARAHİSAR’A
ÇOK BÜYÜK DESTEK VERİLİYOR”
Bayram müjdelerini geleneksel hale getirdiklerini hatırlatan Bakan Eroğlu; her bir milletvekili için bu bayramda müjdelerle geldiklerini söyleyen Eroğlu, “Afyonkarahisar’ın çehresin değişti. Marka şehir olmak için tüm milletvekilleriyle büyük bir çaba içerisinde çalıştık. Hükümetimiz Afyonkarahisar’a çok büyük destek veriyor. Afyonkarahisar’ı Ege’nin yıldızı yapacağız dedik ve yaptık. Afyonkarahisar, sağlık, termal ve kongre turizmin de marka şehir haline getirdik. Şimdi de Spor Turizminde büyük başarılara imza attık. Futbol’da TFF 1. Lige, basketbolda süper ligi yükseldik.  Burada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  Bunlar Afyonkarahisar için gurur vesilesi. Ancak daha yapılacak çok iş var. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da herkesi seveceğiz, herkesi kucaklayacağız. Tük yürek halinde Afyonkarahisar ve ülkemizi birleştirmeye devam edeceğiz. Gönül coğrafyamız bizden çok şey bekliyor. Onların ifadesiyle tarih Türkiye’yi çağırıyor. Onun için tek yol güçlü, büyük ve kudretli Türkiye’den geçiyor” dedi.
“24 HAZİRAN
SEÇİMLERİ HAYIRLI OLSUN”
24 Haziran seçimlerinin ülke, millet ve Afyonkarahisar için hayırlara vesile olmasını dileyen Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Herkesi sevmek zorundayız. Sevmiyorsak bile saygı göstermek zorundayız. Hedefimiz herkesi kucaklamak, herkesi sevmek. Dolayısıyla 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin başta Afyonkarahisarımız olmak üzere bütün milletimiz için hayırlara vesile olması temenni ediyorum.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme