• Haberler
  • Spor
  • Taraftarlar Serik’e hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Taraftarlar Serik’e hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta sonu kendi evinde Serik Belediyespor’u ağırlayacak. Serik Belediyespor’la liderlik yarışı içinde olan AFJET Afyonspor rakibini mağlup ederse ilk yarıyı namağlup lider ve en yakın rakibine 5 puan farkla kapatacak. Serik Belediyespor’u mağlup ederek zorlu bir rakibini de geride bırakmak isteyen Jetler ayrıca taraftar desteği [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta sonu kendi evinde Serik Belediyespor’u ağırlayacak. Serik Belediyespor’la liderlik yarışı içinde olan AFJET Afyonspor rakibini mağlup ederse ilk yarıyı namağlup lider ve en yakın rakibine 5 puan farkla kapatacak. Serik Belediyespor’u mağlup ederek zorlu bir rakibini de geride bırakmak isteyen Jetler ayrıca taraftar desteği de istiyor. Eski Afyonspor taraftarlarını yeniden tribünlerde görmek isteyen Jetler bu hafta sonu oynanacak olan maçta tribünleri de ful istiyor. Yönetim kurulundan futbolcusuna kadar AFJET Afyonspor ailesinin istediği bu taraftar desteğine taraftarlarda karşılık vermek için elinden geleni yapacak. Taraftarların yakın çevrelerine maç davetinde bulunarak bu maçın önemine işaret edişleri dikkatlerden kaçmıyor.
BİR DE FANATİKLER VAR
Afyonspor’un taraftarları arasında bir de fanatik taraftarlar var. Grup AFYOK ve 03 Gençlik gibi fanatik taraftarlar da ayrıca hazırlık içindeler. Meşaleler, sloganlar, marşlar, konfetiler ve bayraklar eşliğinde takıma destek verecek olan fanatik taraftarlar bu hafta Jetleri sonuna kadar destekleyecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme