• Haberler
  • Genel
  • Taraftarlar bu kez sevinecek – Kocatepe Gazetesi

Taraftarlar bu kez sevinecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, Muğlaspor maçını mutlaka kazanmak istiyor. Mor Beyazlı taraftarlarda iki haftadır üç puana hasret kalan takımlarının bu maçında yalnız bırakmayacak. Şimşek, Muğlaspor’u konuk edecek bu hafta. Ligde son iki haftadır kazanamayan Afyonkarahisarspor, bu maçını kazanarak zirveden fazla uzaklaşmak istemiyor. Final havasında geçecek maça her iki ekipte galibiyet parolasıyla çıkacak. Yarın oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlarla yapılan [&hellip]

Taraftarlar bu kez sevinecek

Afyonkarahisarspor, Muğlaspor maçını mutlaka kazanmak istiyor. Mor Beyazlı taraftarlarda iki haftadır üç puana hasret kalan takımlarının bu maçında yalnız bırakmayacak.

Şimşek, Muğlaspor’u konuk edecek bu hafta. Ligde son iki haftadır kazanamayan Afyonkarahisarspor, bu maçını kazanarak zirveden fazla uzaklaşmak istemiyor. Final havasında geçecek maça her iki ekipte galibiyet parolasıyla çıkacak. Yarın oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlarla yapılan toplantı biraz ortamı yumuşatmış gibi görünüyor. Bu maça takımlarını desteklemek için gelecek taraftarlar, maçı kazanarak sahadan ayrılmak istiyorlar. Son haftalarda kaybedilen puanlar yüzünden zirveden olan Afyonkarahisarspor, Muğlaspor maçını kazandığı takdirde liderle arasında ki üç puan farkı değişmezse liderlik koltuğunun ortakları arasına ismini yazdıracak. Bu olasılıklarla maça çıkacak Afyonkarahisarspor, ne yapıp edip Muğlaspor maçını kazanmak istiyor.

Bakmadan Geçme