'Taraftarımıza teşekkür ederim'

Merkezefendi galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan HDI Sigorta Afyon Belediyespor Koçu Korhan Aydanarığ, muhteşem taraftar önünde güzel bir galibiyet aldıklarına dikkat çekti   HDI Sigorta Afyon Belediyesi Koçu Korhan Aydanarığ, Yukatel Merkezefendi Belediyesi maçının ardından teknik heyete ve taraftarlara teşekkür ederken, Karşılaşma sonunda Aktaş ile Aydanarığ arasında yaşanmıştı gerilimi özetleyen Aydanarığ, Aktaş’ı ima ederek “Molaları yanlış [&hellip]

Merkezefendi galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan HDI Sigorta Afyon Belediyespor Koçu Korhan Aydanarığ, muhteşem taraftar önünde güzel bir galibiyet aldıklarına dikkat çekti

HDI Sigorta Afyon Belediyesi Koçu Korhan Aydanarığ, Yukatel Merkezefendi Belediyesi maçının ardından teknik heyete ve taraftarlara teşekkür ederken, Karşılaşma sonunda Aktaş ile Aydanarığ arasında yaşanmıştı gerilimi özetleyen Aydanarığ, Aktaş’ı ima ederek “Molaları yanlış anlama kapasitesine sahip olanlara gülüyorum.” dedi.
Çok ağır bir gribal enfeksiyon geçirdiğini dile getiren Korhan Aydanarığ, “İlk antrenmana Perşembe sabahı çıkabildim. Başta Faruk Abi olmak üzere bütün teknik heyete teşekkür ederim. Takımı çok iyi hazırlamışlar, onların ellerine sağlık. Taraftarımıza da teşekkür ederim muhteşemdiler. Bu maçı onların sayesinde kazandık. Düşüşe geçtiğimiz dönemlerde bize harika destek verdiler. Umarım bundan sonraki maç salonu tamamen doldururlar.” dedi.
“AKIL TUTULMASI YAŞAYANA ÜZÜLÜYORUM”
İkinci yarıda yorgunlukların başladığına bireysel performanslarla oynadıklarına dikkat çeken Aydanarığ, “Akıl tutulması yaşayana üzülüyorum. Herkes ligde kalma mücadelesi veriyor. İkili, üçlü, dörtlü averajlar mümkün ve biz bunu dikkate almak durumundayız. Aldığımız molaları yanlış anlayabilme kapasitesine sahip insanlara da buradan gülüyorum.” ifadelerine yer verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme