Taraftar deplasman desteği bekliyor

Afyonkarahisar'ın en büyük taraftar topluluğu olan AFYOK ve AFYOK Kuzey Kale Taraftar topluluğu tribün liderleri Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret etti   Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı'na AFYOK ve AFYOK Kuzey Kale Taraftar topluluğu tribün liderleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şehrin takımlarına tribün desteği veren AFYOK ve AFYOK Kuzey Kale taraftar [&hellip]

Afyonkarahisar’ın en büyük taraftar topluluğu olan AFYOK ve AFYOK Kuzey Kale Taraftar topluluğu
tribün liderleri Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti

Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı’na AFYOK ve AFYOK Kuzey Kale Taraftar topluluğu tribün liderleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şehrin takımlarına tribün desteği veren AFYOK ve AFYOK Kuzey Kale taraftar topluluklarının tribün liderleri Vali Yiğtbaşı’na spor kulüplerinin her zaman yanında olmaya ve başarılarına katkı sunmaya çalıştıklarını dile getirdi. TFF tarafından deplasman müsabakalarına seyirci alınmasına izin verilmesinin ardından Afyon takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmak istemediklerini ifade eden tribün liderleri lig boyunca ulaşım desteği taleplerini de Vali Yiğitbaşı ile paylaştı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da konuyla ilgili çalışmaları yaparak taraftar topluluklarının deplasman ulaşımı konusunda çözümler üretmek için girişimde bulunacağını ifade etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme