• Haberler
  • Genel
  • 'Tarafsız, hukuka saygılı gazetecilerin günü kutlu olsun'

'Tarafsız, hukuka saygılı gazetecilerin günü kutlu olsun'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren gazetecileri kutladığını belirtti. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Ali Özkaya, 24 [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren gazetecileri kutladığını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Ali Özkaya, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması nedeniyle her yıl 24 Temmuz’un Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını belirtti. Özkaya, “Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımız vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini duyurarak önemli bir kamu hizmeti yapmaktadır. Yine yerel basın mensuplarımızda, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de katkı sağlamaktadır. Ülkemiz ve şehrimiz için böylesine önemli görevleri yerine getiren etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren gazetecilerimizi kutluyorum. Başta Afyonkarahisarımızda faaliyette bulunan, yerel gazete, dergi, radyo, internet haber siteleri, haber ajansları temsilcileri olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

>>Hakan ARSEVEN’in Haberi

Bakmadan Geçme