• Haberler
  • Genel
  • Tanıtım Vakfı kurulmalı – Kocatepe Gazetesi

Tanıtım Vakfı kurulmalı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Tanıtım Vakfı kurulması halinde önemli kazanımlar sağlanacağını belirten turizmci Nurettin Ayyıldız, Afyonkarahisar'ın en büyük ihtiyaçlarından birinin bu kuruluş olduğuna dikkat çekti Afyonkarahisar turizminin gelişmesi için uzun süredir çalışmalar yapan ve önerilerde bulunan Ömer Termal Genel Müdürü Nureddin Ayyıldız, ilimiz açısından önem taşıyan önerilerini tekrarladı.Termal sağlık turizmi, yöresel lezzetler, mermer sanayisi, doğa, tarih, inanç turizmi [&hellip]

Tanıtım Vakfı kurulmalı

Afyonkarahisar Tanıtım Vakfı kurulması halinde önemli kazanımlar sağlanacağını belirten turizmci Nurettin Ayyıldız, Afyonkarahisar’ın en büyük ihtiyaçlarından birinin bu kuruluş olduğuna dikkat çekti

Afyonkarahisar turizminin gelişmesi için uzun süredir çalışmalar yapan ve önerilerde bulunan Ömer Termal Genel Müdürü Nureddin Ayyıldız, ilimiz açısından önem taşıyan önerilerini tekrarladı.
Termal sağlık turizmi, yöresel lezzetler, mermer sanayisi, doğa, tarih, inanç turizmi ile ünlü kültür şehri Afyonkarahisar’ın tanıtımını etkin bir şekilde yapacak bir otoritenin bulunması gerekliliğine dikkat çeken Ömer Termal Genel Müdürü hemşehrimiz Nureddin Ayyıldız. “Bu konuda Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Afyonkarahisar Termal İşletmeciler Derneği, ilimizin tanıtımına katkı sağlayacak olan alanında marka olmuş gıda, mermer, turizm alanında faaliyet gösteren firmalardan oluşan geniş katılımlı Afyonkarahisar Tanıtım Vakfı kurulması için, başta sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner’in öncülüğünü bekliyoruz. Afyonka-rahisar Tanıtım Vakfı kurulursa ilimiz bir çok kazanım elde eder” dedi.
Bu vakıf sayesinde elde edilecek kazanımları da sıralayan Nureddin Ayyıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Elde edeceğimiz kazanımları şöyle sıralayabiliriz:
1. Afyonkarahisar’ın tarihsel, kültürel ve termal sağlık turizmi, potansiyelini bilimsel temele dayalı sürekli bir şekilde ortaya çıkarmak, korumak, geliştirmek, yurt içinde ve yurt dışında tanıtımını yaygın, sürekli ve etkili olarak sağlamak.
2. Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkıda bulunacak her türlü politika, strateji, projeleri geliştirmek ve uygulamak. Yurt içinde ve yurt dışında yazılı ve görsel basında yayınlar yapmak, fuarlar tertip etmek, yurt içinde ve yurt dışındaki tanıtım fuarlarına katılmak.
3. Bölge ekonomisini ve termal sağlık turizmini geliştirmek için ilgili kuruluşlarla işbirliği ve tam bir koordinasyon içinde faaliyetlerde bulunmak, kar amacı gütmeyen ve toplum yararına faaliyet yürüten bir kurum olarak, vakfın gelirleriyle Afyonka-rahisar’ın tüm değerlerinin top yekün tanıtımına katkıda bulunmak.
4. Afyonkarahisar’ın tüm platformlarda tanıtılması için lobi misyonunu yüklenmek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme