'Tanı, tanıştır, ticaret yap' – Kocatepe Gazetesi

Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Tekin, Beytullah Şapçı, Ramazan Arslan ile Mehmet Hamziyan, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti.GENÇ MÜSİAD'IN PROJELERİ HEM SOSYAL, HEM TİCARİGenç MÜSİAD'ın projeleri hakkında bilgiler veren Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert, 'Bir okul projemiz vardı. Tadilatı yapılacak olan okul [&hellip]

Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Tekin, Beytullah Şapçı, Ramazan Arslan ile Mehmet Hamziyan, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
GENÇ MÜSİAD’IN PROJELERİ HEM SOSYAL, HEM TİCARİ
Genç MÜSİAD’ın projeleri hakkında bilgiler veren Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert, “Bir okul projemiz vardı. Tadilatı yapılacak olan okul tespit edildi. Bununla alakalı işte okullar açılmadan tamamlayacağız. İşin açıkçası çok fazla talep oldu. Belirlediğimiz okulda projemiz devam ediyor. Allah nasip ederse okullar açılmadan bitireceğiz. Ayrıca ‘Bu Yaz Camideyim’ diye bir genel merkezimizin projesi var. Biz de projeye katılacağız. Yönetim Kurulumuzla yapacağımız toplantı ile camileri belirleyeceğiz. Camiye gelen çocuklara hediyeler götürülecek. Projeye destek olarak bunu yapacağız. Şu anda odaklandığımız ticari işlerimiz de var. Ticari faaliyet olarak da önümüzdeki aylarda 3T programı gerçekleştireceğiz. Etrafımızdaki komşu illerle birlikte hem Genç MÜSİAD, eğer bunu içine katabilirsek de MÜSİAD da dahil olmak üzere inşallah Afyon’da olsun diye bastıracağız. ‘Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap’ 3T Programı kapsamında çevre vilayetlerdeki MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerini burada ağırlayıp, açılımında da bulunduğu gibi tanıyıp, tanıştıracağız, ticaret yaptıracağız. Birbirleri ile olan iletişimini kuvvetlendireceğiz üyelerimizin. Allah nasip ederse Eylül ayında bu programın geniş çaplı olanı, genel merkezin Almanya’da yaptığı bir organizasyon var. İnşallah oraya da katılacağız.”dedi.
“ÜNİVERSİTE İLE PROJELERİMİZ VAR”
Üniversite ile ilgili projelerinden de bahseden Başkan Sert şu bilgileri aktardı:
“Kendi üyelerimiz arasında da bir proje arayışımız oluyor. Her hafta yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısında bir üyemizden bir proje teklifi çıkıyor. Sürekli değerlendiriyoruz. Üniversitelerimiz ile birlikte projelerimiz olacak. Buradaki 650 yabancı öğrenci ile ve yine yerli öğrencilerle olacak. Yerli öğrencilerimizle bir proje yarışması yapacağız. 650 kişilik yabancı öğrencilerimiz ile de iş hayatına alıştırmak yönüyle, fuarlara katılmak yönünde onları adapte edip buradaki sanayi üniversite işbirliği noktasındaki, sanayici işadamlarımızın üretimlerini kendi ülkelerinde tanıtmak amaçlı, sömestr ve yaz tatillerinde, genç ticaret köprüsü oluşturacağız. Tabi bunlar ister istemez süreç gerektiren şeyler. İnşallah bu sene bunu da başlatacağız. Çalışmalarımız dikkat ve süratle sürdürmeye çalışıyoruz.”

Bakmadan Geçme