• Haberler
  • Genel
  • Talipoğlu'dan Balkanlıoğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Talipoğlu'dan Balkanlıoğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu Muay Thai Dünya Şampiyonu Batuhan Talipoğlu'nu makamında kabul etti Vali İrfan Balkanlıoğlu, 2-10 Mayıs tarihleri arasında Malezya'da gerçekleştirilen Muay Thai Dünya Şampiyonası'na katılan ve yıldızlarda Dünya Şampiyonu olan Batuhan Talipoğlu ile antrenörleri ve Dağdelen Spor Kulübü yetkilileri Gökhan Şen ve Murat Şen'i makamında kabul etti.Elde ettikleri başarıyı Vali Balkanlıoğlu ve Afyonkarahisarlı hemşerileri [&hellip]

Talipoğlu’dan Balkanlıoğlu’na ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu Muay Thai Dünya Şampiyonu Batuhan Talipoğlu’nu makamında kabul etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, 2-10 Mayıs tarihleri arasında Malezya’da gerçekleştirilen Muay Thai Dünya Şampiyonası’na katılan ve yıldızlarda Dünya Şampiyonu olan Batuhan Talipoğlu ile antrenörleri ve Dağdelen Spor Kulübü yetkilileri Gökhan Şen ve Murat Şen’i makamında kabul etti.
Elde ettikleri başarıyı Vali Balkanlıoğlu ve Afyonkarahisarlı hemşerileri ile paylaşmak üzere ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Gökhan Şen, “Valimize bizleri kabul ettikleri ve sporcumuza destek oldukları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Aldıkları üstün başarıdan dolayı Muay Thai Sporcusu Talipoğlu ve antrenörlerini kutlayan Vali Balkanlıoğlu, “Hangi alanda olursa olsun elde edilecek olan başarı bizim için önemlidir. Valilik olarak tüm sporcularımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Değerli sporcumuzun başarısının Afyonkarahisar’daki ve ülkemizdeki tüm kulüplerimize ve sporcularımıza örnek olacağına inanıyorum. Sporcumuzu ve hocalarımızı elde ettikleri başarıdan dolayı tekrar kutluyor ve daha birçok altın madalyayı ilimize, ülkemize kazandırmalarını temenni ediyorum” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme