• Haberler
  • Genel
  • Talihliler, otomobillerini teslim aldı – Kocatepe Gazetesi

Talihliler, otomobillerini teslim aldı – Kocatepe Gazetesi

AFİUM Alışveriş Merkezi’nde otomobil kazanan talihlilere anahtar teslimi yapıldı. Talihliler, bu tür kampanyalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi AFİUM'da düzenlenen otomobil çekilişinin ardından dün yapılan anahtar teslim töreninde (04458) Asil numara ile Peugeot 206 aracın talihlisi Zonguldaklı 32 yaşındaki Mustafa Kop olurken, (48339) asil numara ile Peugeot 206 aracın ta-lihlisi ise İstanbullu 51 yaşındaki Ahmet Külür [&hellip]

Talihliler, otomobillerini teslim aldı

AFİUM Alışveriş Merkezi’nde otomobil kazanan talihlilere anahtar teslimi yapıldı. Talihliler, bu tür kampanyalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi

AFİUM’da düzenlenen otomobil çekilişinin ardından dün yapılan anahtar teslim töreninde (04458) Asil numara ile Peugeot 206 aracın talihlisi Zonguldaklı 32 yaşındaki Mustafa Kop olurken, (48339) asil numara ile Peugeot 206 aracın ta-lihlisi ise İstanbullu 51 yaşındaki Ahmet Külür oldu.
Afium Outlet ve Eğlence Merkezinde 29 Kasım 30 Ocak tarihleri arasında mağazalardan, marketlerden ve lokantalardan aynı gün içersinde toplam 50 TL değerinden alışveriş yapan müşteri için verilmek üzere iki adet Peugeot 206 marka araçların çekilişi büyük bir katılıma Afium havuz başında yapılmıştı. Çekiliş sonrasında 04458 Asil numara ile Peugeot 206 aracın talihlisi Zonguldaklı 32 yaşındaki Mustafa Kop olurken, 48339 asil numara ile Peugeot 206 aracın talihlisi ise İstanbullu 51 yaşındaki Ahmet Külür oldu.
Kırmızı aracın talihlisi 32 yaşındaki Mustafa Kop “Afyonkarahisar’da böylesine kaliteli bir alışveriş merkezinin bulunması ve kampanyalar düzenle-yerek vatandaşlara böylesine değerli hediyeleri kazandırmasını takdir ediyorum. İnsanın başına Afium’da insanın başına güzel şeyler gelebiliyormuş. Arabam yoktu Afium sayesinde bir araba sahibi oldum Çok mutluyum. Afium’da alışverişe devam edeceğim” dedi.
İstanbullu 51 yaşındaki Ahmet Külür ise; Afyonkarahisar’dan sürekli geçtiğini ve her geçişinde mutlaka İkbal restoranda yemek yediğini ve İkbal Termal Otel’de konakladığını belirterek, “İkbal Şirketler Grubu’nun böylesine kaliteli bir tesisi hem Afyonkarahisar’a hem de seyahat edenlerin uğrayıp konaklayıp alışveriş yapmalarına olanak tanıması güzel bir hizmet. İkbal Şirketler Grubu’na bu güzel tesis için teşekkür ediyorum. Her geçişimde daha çok alışveriş yapacağım” diye konuştu.
Otomobillerin yeni sahiplerine hayırlı olmasını dileyen Afium Outlet ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Nurettin Hancıoğlu, gelecek yıllarda da bu tür kampanyalara halka değişik hediyeleri kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.
Hancıoğlu, global kriz ortamında yapılan yatırımın istihdama çok önemli bir katkısı olduğunu belirtti. Anadolu’nun Ege’ye açılan kapısında böyle bir tesisi kazandırdıkları için İkbal Şirketler Grubu olarak çok mutlu olduklarını, bu mutluluğa da değerli müşterileri ile paylaşmak istediklerini belirten Hancıoğlu, termal turizmin başkenti olan Afyonkarahisar’da kurulan Afium Outlet ve Eğlence Merkezi’ne yılda beş milyon ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme