• Haberler
  • Genel
  • Talepler, taahhüde dönüşecek – Kocatepe Gazetesi

Talepler, taahhüde dönüşecek – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 2015 ve 2023 vizyonu için kaymakamlar ve belediye başkanlarından talepleri alacaklarını, bu talepler içinden yapılabilecek olanları da Mayıs sonunda açıklayacaklarını bildirdi Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Zafer Havaalanı Temel Atma Töreni’nden sonra Park Hastanesi’nde yatan bir yakınını ziyaret etti. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, “Dün [&hellip]

Talepler, taahhüde dönüşecek

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 2015 ve 2023 vizyonu için kaymakamlar ve belediye başkanlarından talepleri alacaklarını, bu talepler içinden yapılabilecek olanları da Mayıs sonunda açıklayacaklarını bildirdi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Zafer Havaalanı Temel Atma Töreni’nden sonra Park Hastanesi’nde yatan bir yakınını ziyaret etti. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, “Dün akşam uzun bir çalışma neticesinde bütün kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza herbir ilçe, köy, belde için, 2015 yılına kadar talepler ne, 2023’e kadar talepler ne? Onları toplayacağız. Afyonkarahisar’da biz şu ana kadar yaptıklarımızı bir kitapçık halinde topladık. Basınımıza o kitapçığı dağıtacağız. Mayıs ayı sonunda da 2015 ve 2023 vizyonu olarak Afyonkarahisar’a ne yapacağız, bunları tek teker bir taahhüt olarak ilan edeceğiz. Büyük düşünüyoruz. Afyonkarahisarlılar da bizi kucaklıyor. Birlikte şehrimizi en güzel noktaya ulaştıracağız” dedi.
Önümüzdeki günlerde kendisinin de Afyonkarahisar’da bulunduğu bir dönemde Ulaştırma Bakanı Habip Soluk’un Afyonkarahisar’a geleceğini aktaran Eroğlu, Afyonkarahisar’a yapılacak yollar hakkında konuşacaklarını söyledi.
Eroğlu, Park Hastanesi’nin ek binasının açılacak olmasının sorulması üzerine şöyle konuştu:
“Park Hastanesi’ne her gelişte soruyorum. Hastalar, hasteneden çok memnun olduklarını söylüyorlar. Bundan gurur duyduk. Hastane genişletildi. Yakın zamanda açılacak. Bunlar çok önemli. Burası aynı zamanda sağlık turizminin de merkezi olacak.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme