Talep var, doğalgaz yok – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca Mahallesi'nde 235 Sokak ve çevresi, doğalgaz bekliyor. Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, 'Mahallemizin doğalgaz planlaması 3'e bölündü. Ama 2014 yılı için Nisan ayı işaret edilmesine rağmen bir çalışma başlatılmadı' dedi Kanlıca Mahallesi sakinleri, doğalgazın mahallelerinin bütününe gelmesini bekliyor. Mahallenin 3'te 2'sine talepler ve yatırım programları doğrultusunda doğalgaz hattı çekildi. Mahalledeki 235 Sokak'tan Hıdırlık istikametine [&hellip]

Talep var, doğalgaz yok

Kanlıca Mahallesi’nde 235 Sokak ve çevresi, doğalgaz bekliyor. Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, “Mahallemizin doğalgaz planlaması 3’e bölündü. Ama 2014 yılı için Nisan ayı işaret edilmesine rağmen bir çalışma başlatılmadı” dedi

Kanlıca Mahallesi sakinleri, doğalgazın mahallelerinin bütününe gelmesini bekliyor. Mahallenin 3’te 2’sine talepler ve yatırım programları doğrultusunda doğalgaz hattı çekildi. Mahalledeki 235 Sokak’tan Hıdırlık istikametine doğru giden bölgede ise doğalgaz hattı çalışmasına başlanmadı.
ASFALT ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Afyonkarahisar Belediyesi’nin yollarda asfaltlama çalışması yaptığını belirten mahalle sakinleri, “Belediye, doğalgaz giren caddelerde güzel bir asfalt seriyor. Ama doğalgaz bizim cadde ve sokaklarımıza gelmediği için, hat çekimi sırasında yollarımız bozulacak” dedi.
150 DAİRELİK ALAN BEKLİYOR
Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali ise “Mahallemizin doğalgaz planlaması 3’e bölündü. 2012, 2013’te doğalgaz çalışması yapıldı ama 2014 yılı Nisan ayında başlanacağı söylenen son bölüm için bir kazma vurulmadı. Münker Sitesi, Nekir Sitesi, Reyhan Sitesi, Sarı Kanarya Sitesi, Rumi Sitesi’nin bulunduğu yaklaşık 150 dairelik alandaki mahallelilerimiz bekliyor” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme