• Haberler
  • Genel
  • 'Taksim'deki bombalı eylem bir milli güvenlik sorunudur'

'Taksim'deki bombalı eylem bir milli güvenlik sorunudur'

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, Taksim'deki bombalı eylemin milli güvenlik sorunu olduğunu söyledi Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir,

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, Taksim’deki bombalı eylemin milli güvenlik sorunu olduğunu söyledi
Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, dün akşam Zafer Meydanı’nda yaptığı açıklamada, Türkiye’de İstanbul’daki bombalı eylemi ve sığınmacı konusunu değerlendirdi.
“SALDIRI GÖSTERDİ Kİ MAALESEF HAKLIYMIŞIZ”
Mevlüt Tekdemir, 13 Kasım Pazar günü İstanbul Taksim’de, İstiklal caddesinde meydana gelen vahim ve hain saldırıda ölen 6 kişi için Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi. Tekdemir, “Emniyet birimlerimden aldığımız bilgilerde hain saldırı yapan şahsın PKK terör örgütüyle bağlı, Suriye uyruklu Ahlam Albasir isimli bir kadın olduğunu öğrendik. Failin yakalanması bizi mutlu etse de ölen vatandaşlarımızı geri getirmeyeceğini biliyoruz. Bizler Zafer Partisi olarak aylardır ülkeye kontrolsüz bir şekilde 13 milyon sığınmacının girdiğini, bunların içinde silahlı eğitim alan binlercesinin olduğunu, bunun artık ‘Bir Milli Güvenlik Sorunu’ olduğunu ve artık hükümet tarafından engellenmesi ve halkımızın da bu vahim durumun farkına varması için çığlık atıyorduk. Bu saldırı maalesef gösterdi ki; biz haklıymışız.” dedi.
“IRKÇI DEĞİLİZ, KONU ENSAR-MUHACİR KANDIRMACISININ ÖNÜNDE”
“Zafer Partisinin sığınmacılardan başka konusu yok mu diye bize serzenişte bulunanlar var. Onlara; 12 yıllık kalkınma planları, eğitim, sağlık, tarım hayvancılık ve teknolojik atılımlar için hazır olduğumuzu söylüyoruz.” diyen Tekdemir, “Ancak içimizdeki artık milli güvenlik sorununa, üçüncü evre kanser tümörüne dönen bu sığınmacı konusu çözülmeden yapılacak hiçbir şeyin ehemmiyetinin olmadığı inancıyla bu ikazlarımıza devam edeceğiz. İktidar ülkenin en işlek caddesini koruyamazken yarın bu saldırıların Afyon’da olmayacağınıa kim nasıl verebilir. Değerli hemşerilerim, bizler ırkçı değiliz ancak bu konu Ensar-Muhacir kandırmacasının önüne geçmiştir.” ifadelerini kullandı.
“HELLAŞMEYECEĞİZ HESAP SORACAĞIZ”
Hain saldırıyı kınamakla yetinmediklerini dile getiren Tekdemir, “Helalleşmeyeceğiz, hesap soracağız. Bizler iktidar ve muhalefet partileri gibi usuleten bu saldırıları kınayıp lanetlemiyoruz. Bizler helalleşmeyeceğiz, hesap soracağız diyoruz. Kimse merak etmesin ki, ülkeyi bu kaosa sürükleyenlerden, sınırları yol geçen hanına döndürenlerden, halkı fakirleştirip, can güvenliğimizi yok edenlerden iktidar olduğumuzda hesap soracağız. Terörün kökünü biz kazıyacağız.” diye konuştu.
“HERKESİ ZAFER PARTİSİNE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ”
Tekdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye’yi bir Ortadoğu ülkesine dönüştürmemek için yola çıkan ve bir Kuvay-i Milliye hareketi olan Zafer Partisi’ne bütün aklıselim herkesin artık katılmasını talep ediyoruz. AK Partiye oy veren kıymetli hemşerilerimizin dikkatini çekmek istiyoruz. Ülkedeki sınırları kontrol ederek, ta İstanbul’a kadar gelip, ev tutup, ortalığı kan gölüne çeviren teröristleri engellemesi gereken Sayın İçişleri Bakanı o sırada Suriye’de yeni ev açılışı yapmıştır. Sayın Bakan, ‘Ben hayatımda hiç milli güvenlik belgesi okumadan iç işleri bakanı oldum.’ derken, ülkenin güvenliği konusunda ileride vahim olaylar olmaması için daha dikkatli yöneticiler seçmelidirler.” Burcu AYDIN’ın Haberi
#mevlüttekdemir, #zaferpartisi, #afyon, #afyonkarahisar

Bakmadan Geçme