Taksim Trio, Afyon’da dördüncü kez sahne aldı

Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi’nde konser verdi. Konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Hüsnü Şenlendirici’nin klarneti, İsmail Tunçbilek’in bağlaması ve Aytaç Doğan’ın kanunu ile muhteşem bir müzik ziyafetinin sunulduğu konser, Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşattı.Konsere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan Hüsnü Şenlendirici, kendilerini dördüncü kez Afyonkarahisar halkı ile [&hellip]

Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi’nde konser verdi. Konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
 Hüsnü Şenlendirici’nin klarneti, İsmail Tunçbilek’in bağlaması ve Aytaç Doğan’ın kanunu ile muhteşem bir müzik ziyafetinin sunulduğu konser, Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşattı.
Konsere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan Hüsnü Şenlendirici, kendilerini dördüncü kez Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme