• Haberler
  • Spor
  • Takımların biri dışarıda ikisi içeride

Takımların biri dışarıda ikisi içeride

Afyonkarahisar'ı ulusal bazda profesyonel olarak temsil eden takımlarımızdan AFJET Afyonspor yarın deplasmanda saat 19.00'da Altınordu'ya konuk olacak. Afyonspor bu maça puan ya da puanlar için çıkacak.EFELER'DE KONUK ZİRAATTürkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı evinde Ziraat Bankası'nı konuk edecek. Yarın saat 15.00'te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda başlayacak olan [&hellip]

Afyonkarahisar’ı ulusal bazda profesyonel olarak temsil eden takımlarımızdan AFJET Afyonspor yarın deplasmanda saat 19.00’da Altınordu’ya konuk olacak. Afyonspor bu maça puan ya da puanlar için çıkacak.
EFELER’DE KONUK ZİRAAT
Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı evinde Ziraat Bankası’nı konuk edecek. Yarın saat 15.00’te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayacak olan maçta Afyon Belediye galibiyet arayacak.
KEÇİLER FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİ
Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı evinde Darüşşafaka Tekfen’i konuk edecek. Anadolu Efes’i Euroleague 9. hafta maçında 93-88 mağlup eden DAÇKA Afyonkarahisar’a yorgun gelecek. Hafta içinde Euroleague’de hem Fenerbahçe ile hem de Anadolu Efes ile karşılaşan DAÇKA, Afyon Belediye ile de oynayacak. Afyon Belediye’nin bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım.

Bakmadan Geçme