Takımlara plaket verildi – Kocatepe Gazetesi

Yapılan 3. maçlarla tamamlanan Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nın sonunda katılan 6 takıma da plaket verildi Afyonkarahisar’da 19’uncusu düzenlenen Zafer Haftası Futbol Turnuvası’na Manisa, Antalya, Karşıyaka, Bostanlı, Şuhut ve Afyonkarahisar Masterleri katıldı. 3 gün süren turnuvanın sonunda tüm takımların 1. olduğunu belirten Afyonkarahisar Masterleri Başkanı Kamil Altınkaya, 'Afyonkarahisar’da bu sene 19’uncusunu düzenlediğimiz Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nın [&hellip]

Takımlara plaket verildi

Yapılan 3. maçlarla tamamlanan Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nın sonunda katılan 6 takıma da plaket verildi

Afyonkarahisar’da 19’uncusu düzenlenen Zafer Haftası Futbol Turnuvası’na Manisa, Antalya, Karşıyaka, Bostanlı, Şuhut ve Afyonkarahisar Masterleri katıldı.
3 gün süren turnuvanın sonunda tüm takımların 1. olduğunu belirten Afyonkarahisar Masterleri Başkanı Kamil Altınkaya, “Afyonkarahisar’da bu sene 19’uncusunu düzenlediğimiz Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nın sonuna geldik. Katılan takımlarımıza teşekkür ederim. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen maçlarımız için sizlere sonsuz saygılarımızı sunarız. Bu turnuvamızda tüm takımlar 1. tüm takımlar sonuncu oldu.” dedi.
Altınkaya’nın konuşmasından sonra plaket törenine geçildi. İlk plaketi Manisa Masterleri Dernek Başkanı Sabahattin Kayhan, Bostanlı Masterleri Teknik Direktörüne takdim etti. Ardından Şuhut Masterler oyuncusu ve Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Murat Dede, Manisa Masterleri Kaptanı’na plaketini takdim etti. Afyonkarahisar Masterleri Başkanı Kamil Altınkaya, Şuhut Masterleri Başkanı’na Ziynettin Gök’e plaketini takdim ederken Bostanlı Masterleri oyuncularından Bostanlı atkısı hediye edildi. Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu, Afyonkarahisar Masterleri’ne plaketini teslim etti.
Turnuvaya katılanlar için verilen katılım belgesini alamayan Şuhut Masterleri Başkanı Ziynettin Gök’e de katılım belgesini eski sivil toplum örgütü başkanlarından Besim Telek takdim etti.
“BURASI CUMHURİYET’İN BAŞLANGIÇ YERİDİR”
Uzun yıllardır Afyonkarahisar’a turnuvaya geldiklerini ve Afyonkarahisar’ı sevdiklerini belirten Manisa Masterleri Kurucu Üyesi ve Başkanı Sabahattin Kayhan, “Zafer Haftası Futbol Turnuvası ilk yapıldığı yıldan bu yana biz turnuvalarda sürekli yer alırız. Afyonkarahisar Masterleri’yle aramızda büyük bir dostluk var. Biz Afyonkarahisar’ı seviyoruz. Onları ağırlamaktan da hep gurur duyarız. Biz buraya geliyoruz, onlar Manisa’ya geliyor. Dostluklarımız unutulmamış oluyor. Burası Cumhuriyet’in başlangıç yeridir. Afyonkarahisarlı dostlarımız davet ediyor bizde iştirak ediyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme