• Haberler
  • Spor
  • Takımlara desteğe devam – Kocatepe Gazetesi

Takımlara desteğe devam – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar ASKF Başkanlığı'ndan 2. Amatör Lig'de bulanan takımlara malzeme desteği yapıldı. Afyonkarahisar ASKF il binasında yapılan törene 2. Amatör Lig A, B, C ve D Grubu'nda bulanan takımların yöneticileri katıldı. Afyonkarahisar ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı yaptığı konuşmada, 'Afyonkarahisar'da sporun gelişmesi adına manevi yönden birçok destek veriyoruz. Bize gelen maddi desteklerden sonra bizde elimizden gelen desteği [&hellip]

Afyonkarahisar ASKF Başkanlığı’ndan 2. Amatör Lig’de bulanan takımlara malzeme desteği yapıldı. Afyonkarahisar ASKF il binasında yapılan törene 2. Amatör Lig A, B, C ve D Grubu’nda bulanan takımların yöneticileri katıldı. Afyonkarahisar ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı yaptığı konuşmada, “Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi adına manevi yönden birçok destek veriyoruz. Bize gelen maddi desteklerden sonra bizde elimizden gelen desteği sağlayarak kulüplere bu desteği aktarıyoruz” dedi.
“BELEDİYESPOR’U KUTLUYORUZ”
Türkiye Voleybol 1. Ligi’ne terfi eden Afyon Belediyespor’u kutlayan Başkan Küçüksağrıcı, “Afyon Belediyespor’un bu başarıyı elde etmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı, Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’ı, Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay’ı ve bu başarıda en büyük hak sahibi olan değerli hocamız Tamer Yaşar Çamlıbel ve teknik ekibini yürekten kutluyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme