'Takımlar kamp için Afyon’u tercih etmeli'

2018-19 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Salihli Belediyespor Afyonkarahisar'ı kamp merkezi olarak seçti. Garden Kale Termal Otel'de kampa giren Salihli Belediyespor'un Teknik Direktörü Ozan Dombaz, otel ve tesislerin oldukça güzel olduğunu, tekrar Afyonkarahisar'ı ve özellikle Garden Kale Termal Oteli tercih edeceğini söyledi.'PERSONEL GÜLER YÜZLÜ,  İSTEDİĞİMİZ YEMEĞİ ÇIKARIYORLAR'Garden Kale Termal Otel'i ve Afyonkarahisar'daki [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Salihli Belediyespor Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçti. Garden Kale Termal Otel’de kampa giren Salihli Belediyespor’un Teknik Direktörü Ozan Dombaz, otel ve tesislerin oldukça güzel olduğunu, tekrar Afyonkarahisar’ı ve özellikle Garden Kale Termal Oteli tercih edeceğini söyledi.
“PERSONEL GÜLER YÜZLÜ,  İSTEDİĞİMİZ YEMEĞİ ÇIKARIYORLAR”
Garden Kale Termal Otel’i ve Afyonkarahisar’daki tesisleri değerlendiren Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Ozan Dombaz “Afyon, kamp merkezi olduğu için sahalar zaten idman yapmaya çok müsait, hava şartları çok müsait. Otellerin konaklama kalitesi çok müsait. Özellikle kaldığımız otel Garden Kale çok güzel. Biz küçük bir ilçeyiz. Biz kendi şehrimizde böyle aile ortamında, komşuluk ilişkileri çok sıkı olan bir çevrede yaşıyoruz. Biz buraya geldiğimiz günden itibaren, otel çalışanlarımız olsun, müdürümüz olsun bizi hoş karşıladılar, iyi karşıladılar. Her türlü eksiğimiz anında karşılandı. Özellikle yemekler konusunda ben Müdür beye ve aşçımıza odasına giderek teşekkür ediyorum. Yemekler konusunda istediğimiz her şey çıkarılıyor. Futbolcu kesimini herkes bilir, çok yer. Yemesi de gerekir yaptığı idmanı karşılamak için. O konuda da sıkıntı yaşamıyoruz, o yönden de şanslıyız. Onu da ilk defa burada gördüm. Burada ilk defa kamp yapmama rağmen inşallah bu takımda olur başka takımda önümüzdeki yıllarda da bu işe de devam edersek ilk tercihimiz Afyon olacak. Özellikle de Garden Kale Otel olacak. Bizim aradığımız ailevi, samimi ortamlarda yaşadığımız için ne ister insan ailesinden güler yüz demi. Kalktığında, karşıladığında, konuştuğunda hep güler yüz ister. Oyuncularımız da ‘hiçbir sıkıtımız yok’ diyor. Bizi mutlu eden personelin güler yüzlü davranması. Bizi etkileyen bu, bizde bunu bekliyoruz. Biz zaten stresli bir iş yapıyoruz. Anlık kızgınlıklarımız, bağrışmalarımız, dövüşmelerimiz oluyor. Biz karşımızdaki insandan güler yüz bekliyoruz. Merhaba demesini bekliyoruz. Bir merhaba demek var, bir de bakmadan merhaba demek var, güler yüzle bunu söylemek var. Biz de hep farklı bir duygu oluşturuyor. Restoranımızın bir şefi var mesela hep soruyor, hocam bir eksiğiniz, isteğiniz var mı? Bunlar bizi mutlu ediyor. Bunu da devamlı paylaşıyor oyuncular, hocam şöyle, hocam böyle, bu da bizi yeniliyor. Ben iki sene önce Nevşehir’de kamp yaptım. 3 gün sonunda biz oteli terk ettik. Biz yoğun çalışıyoruz. Bir şey söylüyoruz aşçıya yapamam hocam diyor. Yapamam deme mesela uğraşırım de. Şimdi burada ben öğlen için yemek menüsü veriyorum, suçluymuş gibi aşçı geliyor hocam memnun musun, sorumlusu geliyor hocam memnun musun? Müdür bey her gördüğünde hocam bir sıkıntınız var mı diye soruyor” dedi.
“GELİN KALIN SONRA KARAR VERİN DEDİLER”
Garden Kale Termal Otel’i tercih sebebini anlatan Ozan Dombaz, “Burada daha önce kalan takımlarla ilgili ve burayla çalışan şirketle ilgili direkt Garden Kale’ye yönlendirdiler. Beni en çok memnun eden bizi görmediğimiz bir otelde gelin kalın sonra karar verin demeleri oldu. Hiçbir otel gel hocam bizi gör bizde kal demez. Geçen gün akşam idmandan geldik, hocam istediğiniz bir şey var mı dediklerinde ben öylesine tavuk göğsü dedim, bir baktık menü de o var. Çok şaşırdım bu da bir tercih bir sebebi mesela benim için” ifadesine yer verdi.
“BİR TAKIM SEZONA HAZIRLANACAKSA AFYON’DA HAZIRLANSIN”
Takımların sezon öncesinde Afyonkarahisar’ı tercih etmeleri gerektiğini söyleyen Teknik Adam Dombaz, “Afyon’da hava koşullar çok elverişli. Odamdan baktığımda saat 11.00’de idman yapılıyordu. Benim yaşadığım yerde sabah 9.00’da idman yapamıyoruz biz. Saat 9’dan sonra nefes almanın imkanı yok. 14 tane saha var. Ben korkarak geldim. O kadar idman yapılıyor sahalar kötüdür diye. Zeminlere iyi bakılmış, iyi elden geçirilmiş çok güzel. Bir takım sezona hazırlanacaksa hiçbir eksiği olmayan Afyon’da hazırlanması taraftarıyım. İlk defa geldim. Değiştirmeyi de düşünmüyorum. Garden Kale Termal Otel’den başka yerde de kalmam, gönül rahatlığı ile söylüyorum” şekline konuştu.
“OTELİN TESİSLERE YAKINLIĞI BİZİM AÇIMIZDAN ÖNEMLİ”
Otellerin kamp tesislerine yakınlığına dikkat çeken Takım Kaptanı Aydın Kuzu, “Afyonkarahisar’a daha öncede geldim. Burada otellerde kalmıştık. Genel olarak tesisler çok güzel. Ortam güzel, bütün takımların tercih ettiği bir kamp merkezi olmuş zaten. Kendi kaldığımız Garden Kale Otel’de yemekler güzel, çalışanları da oldukça ilgili güzel yani Afyonkarahisar. Otelin tesislere yakınlığı bizim açımızdan en önemli şey. Oteldeki personelin bize sunduğu imkanlar çok güzel. Bazen bakışıp gülüştüğümüz oluyor otel personeli ile. İstediğimiz bir şey olduğunda alıp getiriyorlar. İyi idman yaptığımız için iyi de beslenmemiz lazım. Yemeklerimiz zaten otelde güzel ve memnunum” diye konuştu.
“SONUÇ OLARAK BURADAYIZ”
Salihli Belediyespor ile anlaşan Afyonkarahisarlı Feyzullah Salman, “Bu sezon Salihli Belediyespor ile anlaştık. Zaten daha önce de Ozan hoca ile çalışmıştık. Tekrar burada birlikte çalışma imkanımız oldu. Hazırlık dönemimiz iyi geçiyor. Hazırlık maçlarımız var. Biz ilk başta takımla anlaştığımız da hocamız Nevşehir’e kapma gideceğimizi söyledi. Bende daha önce Nevşehir’de kamp yaptığım için biliyorum. Hem sıcak hem sahaların bakımsızlığı, bir de idmana gidiyoruz 20-25 dakika yol sürüyor. İdmanda terliyoruz geri dönüşte sıkıntı oluyor. Afyonlu olduğum için öneri de bulundum. Hocamız da bir kez eğitime gelmiş. Tekrar geldik, beraber incelediler sahaları. Sonuç olarak buradayız” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme