Takımlar hep birlikte – Kocatepe Gazetesi

Ortaokullar arası voleybol turnuvasına katılan tüm takımlar birlikte fotoğraf çektirdi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği okul sporları voleybol maçlarında kızlarda ve erkeklerde 1, 2, 3 ve 4'üncü olan takımlar hep birlikte Atatürk Spor Salonu'nda kupa töreni sonrasında toplu fotoğraf çektirdi. Çektirilen bu fotoğraf sonrasında sporda ön plana çıkması gereken dostluk ve kardeşlik mesajı [&hellip]

Takımlar hep birlikte

Ortaokullar arası voleybol turnuvasına katılan tüm takımlar birlikte fotoğraf çektirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği okul sporları voleybol maçlarında kızlarda ve erkeklerde 1, 2, 3 ve 4’üncü olan takımlar hep birlikte Atatürk Spor Salonu’nda kupa töreni sonrasında toplu fotoğraf çektirdi. Çektirilen bu fotoğraf sonrasında sporda ön plana çıkması gereken dostluk ve kardeşlik mesajı verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kızlarda Şemsettin kıl payı şampiyon

Okullar arası Voleybol turnuvalarında Şemsettin Karahisari Ortaokulu şampiyon olurken, Ertuğrul Gazi Ortaokulu finalde rakibi Şemsettin’e mağlup olarak ikinci oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ortaokullar arası küçük kızlar voleybol turnuvaları dün oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Finale yükselen Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Şemsettin Karahisari Ortaokulu finale yakışan bir oyunla izleyenleri büyüledi.
Çekişmeli geçen karşılaşmada 2 seti almayı başaran Şemsettin Karahisari Ortaokulu rakibi Ertuğrul Gazi’ye set vermeden, 2-0’lık skorla maçı ve şampiyonluk kupasını kazanmayı başardı.
Çekişmeli başlayan ilk set alınan karşılıklı sayılarla başladı. Setin sonuna kadar süren çekişmenin galibi 23-21’lik skorla Şemsettin ekibi oldu. İkinci set yine çekişmeyle ve karşılıklı sayılarla devam etti. Şemsettin ilk setin üstünlüğü ile daha rahat bir oyun sergiledi. Ertuğrul Gazi üstünlüğü ele almak için yoğun gayret sarfetse de, bu seti de rakibine 21-19’luk skorla vermek zorunda kaldı.
Setleri 2-0 kazanan Şemsettin şampiyonluk kupasını da kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Şuhut, üçüncülüğü Taşoluk’a kaptırmadı

Kızlar voleybolda üçüncü ve dördüncü olan ekiplerin belirlenmesi için oynanan maçta Şuhut Atatürk Yatılı Bölge Okulu, Taşoluk Fatih Ortaokulu’nu yenerek 3. oldu.ı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen Ortaokullar arası küçük kızlar voleybol müsabakalarında üçüncülük – dördüncülük karşılaması Şuhut Atatürk Yatılı Bölge Okulu, Taşoluk Fatih Ortaokulu arasında oynandı. Karşılaşmada 2-1’lik skorla Şuhut Atatürk YBO üçüncü olmayı başardı.
İlk sete iki ekipte başarılı bir başlangıç yaptı. Alınan karşılıklı sayılar ile başlanan sette rakipler birbirleri üzerinde üstünlük kurmaya çalıştı. Bu sette üstünlük mücadelesini ele alan Şuhut 21-17’yle ilk seti aldı. İlk seti rakibi Şuhut’a kaptıran Taşoluk, ikinci seti almak için bir hayli çaba sarf etti. Yoğun çabaları sonunda başa baş geçen seti almayı başaran Taşoluk, skoru 1-1’e taşıdı. Üçüncü ve 15 sayıda son bulan sette ise oyundan düşen Taşoluk üçüncülük mücadelesini Şuhut’a kaptırdı. 15-5’lik skorla üçüncü seti alan Şuhut, üçüncülük kupasını da almayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Erkeklerde
‘Sümer’liler şampiyon

Ortaokullar arası erkekler voleybol maçlarında
Sümer İmam Hatip Ortaokulu rakiplerini geride
bırakarak şampiyonluğunu ilan etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ortaokullar arası erkekler voleybol turnuvalarının şampiyonu rakiplerini yenerek Sümer İmam Hatip Ortaokulu oldu. İkincilik maçında ise Ertuğrul Gazi Ortaokulu ekibi maça çıkmayınca İscehisar Ortaokulu ikinci, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ise üçüncü oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme