• Haberler
  • Spor
  • 'Takımlar bize önlem alıyor' – Kocatepe Gazetesi

'Takımlar bize önlem alıyor' – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren takımların yakından takip ettiği AFJET Afyonspor ile Hatayspor bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak maç öncesinde tüm Afyonkarahisar halkını maçın yapılacağı Yeni Şehir Stadyumu'na davet eden taraftarlar takımı saha dışından destekleyecek. Kurulacak 3 dev ekrandan maçın yayınının dışarıya verileceğine dikkat çeken AFJET Afyonspor Başkanı Ali [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren takımların yakından takip ettiği AFJET Afyonspor ile Hatayspor bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak maç öncesinde tüm Afyonkarahisar halkını maçın yapılacağı Yeni Şehir Stadyumu’na davet eden taraftarlar takımı saha dışından destekleyecek. Kurulacak 3 dev ekrandan maçın yayınının dışarıya verileceğine dikkat çeken AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar, çeşitli firmaların etli pilav, döner, ayran, çay, kahve ve kuruyemiş dağıtacağını açıklamıştı.
Takım ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Serdar’ın dizinde bir ağrısı vardı. Dizini esnetmişti Cumartesi günü de ağırım var diyordu. Doktora gitti antrenmana çıkamayacak. Serdar’ın dışında sakatlık ya da cezalı oyuncumuz yok. Yasin pozisyon gereği yaşadığı durumdan dolayı antrenmanı yarıda bıraktı fakat onda da bir sıkıntı yok” şeklinde konuştu.
“BİZ İYİ BİR TAKIMIZ”
Hatayspor’a özel bir çalışma yapılıp yapılmadığı sorusuna cevap veren Teknik Adam Çelik, “Biz iyi bir takımız. Takımlar genelde bize önlem almaya çalışıyor. Biz hem içeride hem dışarıda oturmuş sistemimizi uygulamaya koymak istiyoruz. Zaman zaman aksaklık oluyor ama bizim bu maçtaki tek eksiğimiz seyircimiz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme