Takımın yeni hocası Yücel Ocak

Afyonkarahisarspor’da Mustafa Meteertem’den boşalan teknik direktörlük görevine Yücel Ocak getirildi Afyonkarahisarsporlu yöneticiler, teknik direktör Mustafa Meteertem’le yolları ayırmanın ardından takımın başına Yücel Ocak’ı getirdi. Hatırlanacağı üzere Afyonkarahisarspor’un profesyonel lig kariyeri de Yücel Ocak’la başlamıştı. Afyon Şekerspor’un 3. Lig’e yükselmesinde büyük emeği geçen Yücel Ocak, aynı zamanda akademisyen kimliği olan bir isim. Halen daha Afyonkarahisar Beden [&hellip]

Takımın yeni hocası Yücel Ocak

Afyonkarahisarspor’da Mustafa Meteertem’den boşalan teknik direktörlük görevine Yücel Ocak getirildi

Afyonkarahisarsporlu yöneticiler, teknik direktör Mustafa Meteertem’le yolları ayırmanın ardından takımın başına Yücel Ocak’ı getirdi. Hatırlanacağı üzere Afyonkarahisarspor’un profesyonel lig kariyeri de Yücel Ocak’la başlamıştı. Afyon Şekerspor’un 3. Lig’e yükselmesinde büyük emeği geçen Yücel Ocak, aynı zamanda akademisyen kimliği olan bir isim. Halen daha Afyonkarahisar Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Bölüm Başkanlığı görevinde bulunan Yücel Ocak, Afyonkarahisarspor’u sezon sonuna kadar çalıştıracak. Ligde kalma savaşı veren Şimşek, Yücel Ocak önderliğinde yeni bir sayfa açıyor. Takım ligden düşerse de, kulübün Yücel Ocak’la başlayan profesyonel lig kariyeri, yine Yücel Ocak’la kapanmış olacak.
Yardımcılar daha belli değil
Afyonkarahisarspor yönetimi görevden ayrılan Teknik Direktör Mustafa Meteertem’in yerine Şekersporu 3.lig’e çıkartan Yücek Ocak’ı getirdi. Çarşamba günü idman sonrası ani bir kararla teknik direktör Mustafa Meteertem ile yollarını ayırma kararı alan yönetim hiç vakit kaybetmeden Yücel Ocak’la söz kesti. Mustafa Meteertem’in dün sözleşmesini feshetmesinden sonra Mor beyazlı ekibin yönetiminin Afyon Şekersporu 3. Lig’e çıkartan teknik direktör Yücel Ocak’la anlaştığı bildirildi. Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Hikmet Bülbül, bu takımın oluşmasında Şekersporu 3.Lig’e çıkartarak büyük emeği bulunan Yücel Ocak’la anlaştıklarını, ligi de tecrübeli hocayla tamamlayacaklarını söyledi. Başkan Bülbül, Ocak’ın yardımcılıklarını ise kimlerin yapacağına bugün yarın karar verileceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme