'Takım şu anda çok güzel'

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Susuz Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Takımdan memnun olduğunu belirten Susuz Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Elbir, 'Ferhat takım arkadaşlarına çok çabuk uyum sağladı. Takım arkadaşlarıyla iyi anlaşıyor. Takımdaki oyuncularımızın performansı bizleri memnun ediyor. Son olarak önceki gün Çağlayan Belediyespor'la hazırlık maçı yaptık. Maçı 6-2'lik skorla kazandık. [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Susuz Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Takımdan memnun olduğunu belirten Susuz Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Elbir, “Ferhat takım arkadaşlarına çok çabuk uyum sağladı. Takım arkadaşlarıyla iyi anlaşıyor. Takımdaki oyuncularımızın performansı bizleri memnun ediyor. Son olarak önceki gün Çağlayan Belediyespor’la hazırlık maçı yaptık. Maçı 6-2’lik skorla kazandık. Takım şu anda çok güzel durumda. Bu başarıyı ve ahengi korursak şampiyonluğa ulaşmak bizim için zor olmaz” dedi.
“TRANSFERE OYUNCULAR KARAR VERECEK”
Sezon öncesinde transfere ihtiyaç olmadığına belirten Teknik Adam Elbir, “Şu an için eksik olduğumuz bölge var. Fakat oyuncular birbiriyle yardımlaşarak bir takım olgusunu yaşıyor. Bu şekilde eksik olan kısımlarda sıkıntı ortadan kalkıyor. Eğer ki devre arasına kadar güzel bir şekilde devam edebilirsek sıkıntıyı olmadan ikinci devreye de aynı şekilde devam ederiz. Yani işin açıkçası transfere oyuncular karar verecek. Eksiklik olursa transfer yaparız. Olmazsa yine aynı kadro ile devam ederiz” şeklinde konuştu.
Çağlayan Belediyespor maçında Susuz Belediyespor’un gollerini Erdal, Mustafa, Ahmet Bekki ve Gökhan Şepik (3) attı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme