• Haberler
  • Spor
  • 'Takım gerçekten güzel' – Kocatepe Gazetesi

'Takım gerçekten güzel' – Kocatepe Gazetesi

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Önceki gün akşam saatlerinde Atatürk Spor Salonu'nda Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının antrenmanını Voleybol İl Temsilcisi İrfan Başpınar ile Ulusal ve İl voleybol Hakemleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında takıma baklava ikramında bulanan Voleybol heyeti, gelecek [&hellip]

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Önceki gün akşam saatlerinde Atatürk Spor Salonu’nda Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının antrenmanını Voleybol İl Temsilcisi İrfan Başpınar ile Ulusal ve İl voleybol Hakemleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında takıma baklava ikramında bulanan Voleybol heyeti, gelecek sezon için takıma başarılar diledi.
Takımın hırslı, güzel ve birlik içinde olduğunu gördüklerini belirten İl Temsilcisi Başpınar, “Sezon öncesi açılışı için Voleybol İl Temsilcisi olarak Ulusal ve İl Hakemlerimizle  birlikte sezon öncesinde hem takımımıza başarılar dilemek için hem de yeni gelen arkadaşlarımıza da hoş geldin demek için ziyaret etmek istedik. Güzel oldu ve bir kaynaşma gerçekleştirdik. Yeni sezon öncesi değişen ve mevcut kurallar hakkında 6 Eylül’de Antalya’da seminere katılacağız. Antalya’dan geldikten sonra da takıma bilgilendirme yapacağız. Takımı izleme şansı bulduk, gerçekten hoşumuza gitti. Takımın kurulmasında emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Abdullah Beye, Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Beye, Belediyemize teşekkür ediyoruz. Takım gerçekten güzel, hırs, arkadaşlık, birlik var. İnşallah geçen sene yaşadığımız sıkıntıyı bu sene görmeyeceğiz ve güzel bir sezon göreceğiz” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı İl Temsilcisi İrfan Başpınar ve hakem kuruluna teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, “Voleybol İl Temsilcimiz ve ekibi sağolsunlar bizi düşünmüş ve gelmişler. Burada sezonun hayırlı olması için güzel dileklerini ilettiler. Arkadaşlara baklava ikramında bulundular ve güzel bir tanışma oldu. Biz Voleybol İl Temsilciliği’nin dışında da bütün Afyonkarahisar’ın bize sahip çıkmasını istiyoruz. Voleybol liglerinin en üstündeyiz. Türkiye çapında takımımız büyük saygı görüyor. Biz Afyonkarahisar’ın bize gösterdiği saygının artmasını bekliyoruz. Bize gösterilen her ilgi, destek ve saygı başarı olarak dönecektir” ifadesine yer verdi.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Efeler hazırlık turunda

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon
hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar ve Ankara’da
hazırlık maçlarına çıkacak. Efeler ayrıca İzmir’de
önemli takımların katılımıyla yapılacak turnuvaya da katılacak

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bundan sonraki çalışmalarına yapacağı hazırlık maçlarıyla devam edecek. Kurban Bayramı sonrasında hazırlık maçlarına başlayacak olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk maçta evinde Maliye Piyango’yu ağırlayacak. 6 Eylül’de oynanacak olan maç Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. 10 Eylül’de Ankara’ya gidecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Halkbank ile hazırlık maçı yapacak.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 15-17 Eylül tarihleri arasında İzmir’deki Spor Yazarları tarafından düzenlenecek olan turnuvaya katılacak. Bu turnuvada ise Afyon Belediye’nin rakipleri Arkas, Ziraat Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor olacak.

Bakmadan Geçme