Takım Bir Şekilde Maça Hazır

Hes İlaç Afyonspor’da giden teknik heyet ve oyunculardan sonra takım altyapı destekli bir şekilde Bucaspor 1928 deplasman maçına hazır. Bugün yola çıkan Afyonspor, yarın saat 14.00’te maça çıkacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor her şeye rağmen ligin 18. haftasında Bucaspor 1928 karşısında maça çıkacak. Afyonspor’da teknik adam Sinan Yücer’in takımdan ayrılmasından sonra 2 gün boyunca takımı Altyapı Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu ve Elit A belgesine sahip olan İsmail Aladaş ile altyapı antrenörleri Soner Ballıpınar, Ali Güneş antrenmana çıkardı. Takımı olabildiğince hazır hale getirmeye çalışan Aladaş, Ballıpınar ve Güneş, deplasmanda galibiyet arayacak. Kalan oyuncularla bir şeyler yapmaya çalışacak altyapı teknik adamları, maçtan puan ya da puanlar çıkartırsa mükemmel bir sonuca imza atmış olacak.

MAÇA DOĞANAY ATANDI

Afyonspor’un Bucaspor’a konuk olacağı maça TFF tarafından Ramazan Doğanay atandı. Doğanay’a ise Buğur Han Güler ve Gökhan Yüksel yardımcılık yapacak. Afyonspor’un Bucaspor’a konuk olacağı maç yarın saat 14.00’te Yeni Buca Stadyumu’nda oynanacak.

Bakmadan Geçme