Tahtacı Gönüllü Antrenörlük Yapıyor

Afyonkarahisar'da profesyonel futbolculuk dönemi sonrasında antrenörlük yapan Mesut Tahtacı, Kanlıca Mahallesinde futbol eğitimi alan çocuklara gönüllü olarak hizmet veriyor

Kanlıca Mahallesi’nde futbol eğitimi alan çocuklara gönüllü olarak verdiği hizmetin amacını anlatan Teknik Adam Mesut Tahtacı, bir çocuğun bile yetişmesine vesile olmaları halinde kârda olduklarını dile getirdi.

Teknik Adam Tahtacı, alkol, uyuşturucunun ortaokul seviyesine indiğini dile getirerek, "Verdiğimiz eğitimler sonucunda çocuklarımızı sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak tutmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz.

Tahtacı Gönüllü Antrenörlük Yapıyor

Hiçbir maddi beklenti içine girmeksizin yaptığımız bu işte amacımız çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmak, iyi bir yere gelmelerini sağlamaktır. İnşallah, memleketimiz kazanırsa bir birey, bir futbolcu ve en iyisi de güzel ahlaklı sporcular yetiştirmek istiyoruz." dedi.

Çocuklar, Tahtacı gözetiminde hafta sonları futbol eğitimlerine katılıyor. Kanlıca Mahallesi'nde bulunan muhtarlığı arkasında bulunan futbol sahasında eğitim alan çocuklar ise hem muhtara, hem de Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği'ne (TÜFAD) böyle bir imkan sunduğu için minnettar olduklarını ifade etti. Veliler ise hem Muhtar Erol Özen'e hem de TÜFAD Başkanı Mustafa Keser'e teşekkürlerini ilettiler.

Bakmadan Geçme