• Haberler
  • Genel
  • Tahmin edin burası neresi? – Kocatepe Gazetesi

Tahmin edin burası neresi? – Kocatepe Gazetesi

Fotoğrafda gördüğünüz, bir büyükşehir değil. Bir vilayet değil. Fotoğraf, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde çekildi. Son zamanlarda termal yatırımlarla bir hareketlenme yaşayan beldede “yıldızlı” otellerin yanı sıra villa tipi konutlar da dikkat çekiyor. Ancak sınırlı termal kaynak suyun kontrolsüz tüketimi ise, akıllarda bazı soru işaretlerine neden oluyor.İKİ FARKLI İZLENİMBu otelleri görüntülemek için çıkılan ve [&hellip]

Tahmin edin; burası neresi?

Fotoğrafda gördüğünüz, bir büyükşehir değil. Bir vilayet değil. Fotoğraf, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde çekildi. Son zamanlarda termal yatırımlarla bir hareketlenme yaşayan beldede “yıldızlı” otellerin yanı sıra villa tipi konutlar da dikkat çekiyor. Ancak sınırlı termal kaynak suyun kontrolsüz tüketimi ise, akıllarda bazı soru işaretlerine neden oluyor.
İKİ FARKLI İZLENİM
Bu otelleri görüntülemek için çıkılan ve beldeye hâkim alanlarda ise yol ve çöp konusunda sıkıntıların yaşandığı görülüyor. Bir tarafta gösterişli binalarla donatılmış tatil beldesi, diğer tarafta toprak ve çamurlu yollar ise Gazlıgöl’ü ziyaret edenleri düşündürmeye sevk ediyor.
MURAT ARISOY

Bakmadan Geçme